Ovo su modni trendovi koji će biti hit tokom 2020 godine

Modni stručnjaci su među velikom ponudom raznovrsnih modnih trendova  izvojili 11 koji će prema njihovim istraživanjima biti dominantni tokom 2020 – te godine. Pogledajte o kojim je trendovima reč./

Peplum stil
Modni stručnjaci smatraju da će razigrani peplum stil biti veliki trend tokom proleća, ali i leta 2020.Peplum stil se sužava do struka, a onda širi i na taj način prekriva nešto veći stomak kao i druge nedostatke. Dekolte može slobodno biti dublji, a suknja sa prorezom.

Pruge
Pruge će i tokom 2020 biti jedne od najpopularnijih printova. Nosiće se i horizontalne i vertikalne pruge. Prednost odeće sa vertikalnim prugama je u tome što lepo izgledaju na fotografijama i laskaju svakom tipu građe.

Pruge

Odeća od kože
Kožne jakne nikada neće izaći iz mode. Međutim, tokom 2020 pored jakni nosiće se i drugi komadi odeće od kože kao što su bluze, pantalone, suknje, haljine, šortcevi, trench mantili. Posebnu draž i osveženje ovom trendu daće koža u raznovrsnim bojama.

Odeća od kože

Puff rukavi
Puff rukavi su rastući trend koji će biti popularan i tokom ove godine. Možemo očekivati puff rukave u različitim varijantama od polusuženih pa do izrezanih.

Puff rukavi

Trendovi 70 – tih
Printovi, boje i odeća koja je bila u trendu tokom 70 – tih će ponovo oživeti u ovoj godini. Široki reveri na sakoima, pantalone zvoncare, štrikana odeća kao i boje oker i tamno narandžasta.

trendovi 70 – tih

Odela
Odela će biti popularna tokom cele godine. Nosiće se i u svečanim i u poslovnim prilikama. Mogu biti jednobojna ili sa printom. Odela su elegantna, moderna i lepo se kombinuju uz različitu obuću.

Odela

Neon boje
Modni dizajneri već najavljuju da su njihove prolećne kolekcije pune vedrih i neonskih boja. Neonske boje su pre svega veliki kontrast crnoj boji. Takođe se sve više kombinuju uz jarke i neutralne boje.

Neon boje

Alke i okovratnik ogrlice
Od nakita u ovoj godini nosiće se alke svih oblika, veličina i boja od velikih i debelih do zapletenih i tankih. Okovratnik ogrlice kao i upadljive narukvice će takođe biti popularne.

Alke i okovratnik ogrlice

Štrikana odeća
Takođe ćemo tokom ove godine viđati neke trendove kasnih 60 – tih kao što su štrikani komadi odeće i cvetni printovi. Štrikana odeća će obeležiti prvu polovinu godine. Štrikane bluze lepo stoje uz lagane haljine i teksas šortc ili farmerke.

Štrikana odeća

Tufne
Prošlu godinu je obeležio leopard print, a u ovoj godini će značajno mesto među modnim trendovima zauzeti tufne. Dominiraće ženstvene haljine i bluze sa tufnama kao i kombinacija tufni sa drugim printovima.

Tufne

Ravne cipele
Sve vrste ravnih cipela će se nositi u ovoj godini. Od klasičnih i elegantnih do kežual i sportskih modela. Takođe u opticaju su sve boje kao i printovi.

Ravne cipele

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar