Zimski stil oblačenja je obično prepoznatljiv po slojevitosti, tamnijim i neutralnim bojama, ali kako nositi jarke boje koje su hit ove zime?  Stalno nošenje tamnijih boja kada su  zime duge i hladne može da dosadi, a sve što je dosadno i monotono utiče i na loše raspoloženje. Zato mnogi dizajneri poslednjih godina predlažu ženama da osveže svoje zimske kombinacije novim i svetlijim bojama kao što su crvena, žuta, roze, plava ili pak da se odluče za nežne pastelne boje. Ako ste zainteresovani da obojite svoje zimske kombinacije, a ne znate kako nositi jarke boje onda Vam sledeći saveti sigurno mogu bti od koristi.

Počnite sa modnim detaljima

Najjednostavniji način da obojite svoje tamnije zimske kombinacije jeste da nabavite modne detalje u jarkim bojama. To mogu biti cipele, torbe, šalovi, kape, rukavice. Ako je Vaša garderoba uglavnom crna onda možete nositi detalje u bilo kojoj svetlijoj boji. Uz sivu garderobu lepo stoje žuta i roze boja dok uz braon odeću možete izabrati crvene modne detalje. Ako tokom zime nosite monohromatski outfit u beloj boji onda ga začinite šalom u nežno zelenoj boji.

    Izaberite kaput u jarkoj boji

Ako želite iz korena da promenite svoj zimski stil odevanja onda odmah startujte sa kaputom u jarkoj boji. Kaputi u žutoj, roze, crvenoj, narandžastoj boji su veliki hit ove zime među modnim blogerima i često se mogu videti kao deo street style. Kaputi mogu biti različitih dužina i modela i često se kombinuju uz patike pri čemu dobijate interesantan sportsko elegantan stil.

    Kreirajte color bloking stil

Svoju kreativnost ove zime možete pokazati kroz color bloking kombinacije. Uparite dve ili više jarkih boja poput crvene i žute ili braon, kraljevsko plave i crvene ili pak roze i žute. Ovakvim jarkim bojama ćete sigurno omekšati sumorne i hladne zimske dane.

Kreirajte od jarkih boja monohromatski stil

Monohromatski stil će se uveć nositi, a on podrazumeva kombinovanje više nijansi srodnih boja. Bordo boja je hit ove sezone i nju možete začiniti roze bojom u vidu detalja kao što je torba. Takođe uz tamno crvene pantalone možete nositi narandžasti kaput i braon torbu. Za elegantniji i nešto suptilniji izgled možete se odlučiti za monohromatski outfit u pastelnim bojama ili u beloj boji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име