Ako ste ljubitelj crvene boje kose ili želite ovog proleća da promenite boju i postanete vatrena crvenokosa onda inspiraciju možete pronaći među nijansama crvene koje su aktuelne ove sezone. Pogledajte koje su to nijanse.
1.    Svetlo bakarna boja kose
Bakarne nijanse su bile veliki hit prošle godine, ali će se nositi i ovog proleća. Radi se o najhrabrijim nijansama crvene boje kose koje izgledaju zanosno i glamurozno. I za ovu nijansu kao i za sve ostale nijanse crvene boje kose važi pravilo da se brže od svih ostalih boja ispira i zato se preporučuje ređe pranje kose kako bi boja što duže trajala.

svetlo bakarno crvena
2.    Strawberry blonde boja kose
Strawberry blonde je u trendu već nekoliko sezona. Radi se o nijansi crvene koja se preporučuje damama svetle puti sa roze podtonovima. Postoje različite nijanse ove boje, ali ona ipak u osnovi predstavlja kombinaciju svetlo plave i vatreno crvene boje.

 strawberry blonde
3.    Boja kajsije
Ovo je još jedna nijansa crvene koja lepo stoji damama sa svetlijom bojom kože. Kod ove nijanse je bitno da se svi pramenovi pažljivo boje od korena do vrhova sa istom količinom boje kako bi kosa dobila na živosti, a boja na uravnoteženosti.

 boja kajsije
4.    Boja cimeta
Ova nijansa  crvene lepo stoji damama sa plavim i zelenim očima i bledim i maslinastim tenom. Radi se o tamnijoj nijansi crvene koja se kreće ka braon boji kose.

boja cimeta
5.    Boja đumbira
Boja đumbira ili na engleskom ginger boja je idealna nijansa crvene za dame sa maslinastim tenom. Ova boja takođe ima više nijansi od tamnije koja predstavlja kombinaciju bakarne i braon boje do svetlije nijanse koja je kod nas poznata kao riđa boja.

boja djumbira

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име