Mobilni telefoni su izuzetno bitni tinejdžerima jer predstavljaju njihovu vezu sa prijateljima. Zbog toga se  obično zahtevaju različite funkcije u  kao što su video ćaskanje i povezivanje sa prijateljima preko društvenih mreža. S obzirom da su tinejdžeri finansijski zavisni od svojih roditelja treba  izabrati telefon koji neće previše koštati, a pružaće sve tražene funkcije. Pogledajte neke od najboljih mobilnih telefona za tinejdžere.

Apple iPhone 4S 16 GB

aple iphone
Ovaj telefon predstavlja stariju generaciju iPhone 4S telefona tako da je dostupan po nižoj ceni. Nema novih funkcija i veći ekran kao novi modeli IPhone 4S, ali ima dosta dobrih funkcija za tinejdžere. Kao što su personalni asistent Siri, video čat i visoka rezolucija na ekranu. Takođe mnoge nove funkcije IOS6  su kompatibilne sa Iphone 4S što je vrlo bitno za tinejdžere.

HTC One X

HTC One X
HTC One X je dobar izbor za tinejdžere koji vole operativni sistem Android. Ovo je vodeći telefon kompanije i dolazi sa najnovijim Androidom 4.0. Ima 8 megapiksela i može da snima video u Full HD rezoluciji (1080p). Ekran ima 4,7 inča i idealan je za gledanje slika i video zapisa. Hiljade društvenih mreža koje su dostupne na Android tržištu su kompatibilne sa HTC One X.

Samsung Galaxy Nexus 4G

Samsung Galaxy Nexus 4G
Samsung Galaxy Nexus 4G je najnoviji uređaj sa mehanizmom Googla i sada je dostupan po veoma atraktivnoj ceni. Ima veliki ekran od 4,65 inča i kameru od 5 megapiksela za fotografije i video zapis. Sadrži 32GB prostora za skladištenje svih slika, muzike, video zapisa i drugih sadržaja bitnih tinejdžerima. Nexus 4G ima podršku za 4G što ga čini pogodnim za brzo online igranje i pristup internetu. Tinejdžeri koji su tehnički potkovani mogu da kreiraju sopstvene aplikacije i da ih testiraju na ovom telefonu.

HTC myTouch 4G

HTC myTouch 4G
HTC myTouch 4G je najjeftiniji telefon za tinejdžere. Sadrži 8GB karticu koja se može proširiti do 32GB. Pored LTE 4G myTouch 4G podržava i Wi-Fi jeftini poziv što je jako bitno tinejdžerima. Ima 3,8 inča displej koji je podržan Sony VSPEC III tehnologijom i kameru od 5 megapiksela sa autofokusom i LED blicem koji može da  snima video u sa HD kvalitetom (720p). Telefon ima sekundarnu front-facing kameru za video razgovor i  redovne video pozive i na 4G i na Wi-Fi mreži.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име