Teško je sa sigurnošću tvrditi da Vas dragi vara. Možda postoji sumnja, ali ne valja ni lažno optuživati. Ovo je vrzino kolo i može lako odvesti u preteranu ljubomoru, optužbe i teranje voljene osobe od sebe. Pogledajte neke od signala koji mogu dokazati da ste u pravu.

–    Nedostatak seksa
Ako danima i nedeljama odbija seks sa Vama znači da ga dobija od neke druge. Ne optužujte ga odmah već pratite druge signale.

–    Skoči kad dobije poruku na mobilnom telefonu
U normalnoj vezi parteri obično obaveštavaju jedno drugo o porukama na mobilnom. Ako primetite da skoči i nervozan je kad mu stigne poruka i da je u telefonu sve po šiframa i zaštićeno onda nešto krije od Vas.

–    Uzbuđen je kad priča o nekoj osobi
Kaže da je upoznao neku osobu i da je ona super i želi da Vam to naglasi, a pri tom je uzbuđen. Uznemiren je i ustreptao kad joj spomene ime ili priča o njoj. Kao da je opčinjen.

–    Udaljava se
Pored toga što nemate odnose i komunikacija se polako gubi. Ne deli sa Vama ni dobro ni loše. Postajete dva stranca koja samo spavaju u istom krevetu.

–    Postaje tajanstven
Nedostupan je, često je na putovanjima ili sastancima. Nikad nije tu kad Vam treba, a Vi ne možete da pohvatate njegov raspored jer sve drži u tajnosti.

–    Njegovi prijatelji se ponašaju čudno
Prijatelji su mu verovatno lojalni i neće dozvoliti da od njih nešto saznate. Počinju prema Vama čudno da se ponašaju kao da im je neprijatno i ne znaju šta da kažu.

–    Uhvatili ste ga u laži
Uhvatili ste ga u laži i oprostili mu. Međutim on Vas ponovo laže i to radi bezkrupulozno. Kad počne da laže jednostavno izađite iz prostorije i stavite mu do znanja da sve znate.
–    Jednom prevarant, uvek prevarant
Nepisano pravilo je da ako je prevario predhodnog partnera prevariće i Vas. To nema veze sa Vama već je on čovek koji ne zaslužuje ozbiljnu vezu.

–    Osećate da Vas vara
Nemojte ignorisati šesto čulo. Vi najbolje znate  i osećate da li Vas voli i želi kao pre ili je potpuno nezainteresovan za Vas.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име