U svom najnovijem intervjuu datom muzičkom magazinu  Billboard, pevačica je otkrila šokantne detalje u vezi njenog odnosa sa Raselom Brandom.

Intervju je dat u okviru kampanje promocije njenog najnovijeg albuma Prism, a prati je trenutno novi singl By The Grace Of God koja na neki način i govori o tom njenom lošem i mračnom perodu života, neposredno nakon razvoda u decembru 2011. godine. U pesmi se na izvestan način nagoveštava i njeno samoubistvo o kome je navodno razmišljala. O tome pevačica kaže:
“Očigledno je na osnovu reči te kompozicije shvatiti kako mi je bilo teško u tom periodu. U jednom trenutku sam se zapitala da li ja zaista želi da živim ovako i na ovaj način?”
“Svaka pesma opisuje neki poseban trenutak u životu. Ja sam pevačica i mogu da ono što mi se dešava u životu prenesem u vidu pesme. Svi koji vole moju muziku će me na ovaj način bolje upoznati.”
Što se tiče planova, Keti otkriva za magazin da će njen sledeći album biti akustičan u stilu  Joni Mitchell. Pevačica se bliži 30’tim godinama života i očigledno da će se to odraziti i na njene pesme u budućnosti a kako će to prihvatiti fanovi, ostaje da se vidi.
Pogledajte njenu pesmu sa rečima:

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име