Izgleda da je trend romantičnih pesama koji za tematiku imaju realnu ljubav stvarnih parova postaje pravilo u svetu poznatih. Nakon što je nedavno Kanye  West svoju izabranicu predstavio u spotu nakon pauze zbog porođaja, ovog puta to je uradio i John Mayer ali dosta drugačije. Naime, 3 decembra 2013. godine Mayer je objavio singl pod nazivom “Who You Love“. Pesma je duet a u spotu koji je režirao  Mario Sorrenti  pored Mayera i Perry pojavljuje se još nekoliko realnih, zaljubljenih parova.

Nešto posle objave singla autor, 36 godina star kompozitor i gitarista John Mayer je na svom Twitter nalogu napisao kao je ponosan na ovu pesmu, na spot ali i na svoju izabranicu. U pitanju je dakle singl pesma, pilot kompozicija koja se nalazi na njegovom 6 albumu koji nosi naziv Paradise Valley.

Sve u svemu izgleda da smo svedoci zaista ozbiljne ljubavne romanse između ovo dvoje umetnika. U prilog tome izdvajamo i delić iz te pesme u kome se kaže:  ‘My girl she ain’t the one that I saw coming. Sometimes I don’t know which way to go. And I try to run before but I’m not running anymore. Because I fought against it hard enough to know.’

Pogledajte video;

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име