Ne odgovara svaki parfem baš svakoj osobi. I u tome smo različiti.Dok neko voli sladunjave mirise, drugome gode suptilni. Industrija kozmetike srećom zna za sve ovo pa nam je tako i za ovu 2013 godinu propremila mnoštvo novih ženskih parfema. Parfemi su uvek in, uvek u trendu. Na nama je da izaberemo onaj koji najviše odgovara našoj ličnosti. Pogledajte šta je aktuelno ove sezone.Spremili smo vam top 10 ženskih parfema popularnih u 2013 godini.
Parfem Kiss

Parfem Kiss je jedan od najzanimljivijih i najprimamljivijih mirisa koji se mogu naći na tržištu. Za ženu, parfem Kiss Her je sigurnost a i više od toga. Poziv na flert ali ne očigledan već uvijen u primamljivu i pomalo misterioznu formu sa dozom fatalnosti. To je jedan od razloga zašto se ovaj parfem svrstava na listu trenutno najprodavanijih na tržištu.

Kiss Her

Safari – Ralph Lauren

Ralf Loren se odavno dokazao u industriji parfema.Safari je kombinacija cimeta, limuna, sandalovog drveta i kože. Zanimljivo? Američki način života je uvek bio inspiracija Loranu, pa tako je i sa Safarijem. Cvetni miris se polako pojačava, kao da se postepeno zagrevate, ali ne preko tačke kada vam je neprijatno, a sve to praćeno opuštajućom aromom lavande, ne prejakom i spokojnim mirisom cimeta.

Safari-By-Ralph-Lauren

Tommy Girls

Ovo je bio najprodavaniji parfem za dame u 2012 godini.Razlog je delimično i u činjenici da mu je cena bila prilično prihvatljiva za džep širokog dijapazona kupaca. Od Gucci – ja se uvek očekuje simbol stila i mode. Ovaj parfem to jeste. Namenjen je ženskim osobama koje prate modne trendove na svaki način i žele da ostanu u toku po svaku cenu. Ako vam treba miris koji će odgovarati vašoj ličnosti, a ne želite da previše istražujete, ovaj miris je vaš definitivni izbor.

Tommy Girls

Euphoria – Kelvin Klajn

Euforija je lasirana još 2005. godine i još od tada nadograđivana različitim modifikacijama i aditivima danas predstavlja još jedan brend koji traje. Elementi poput lotosa, drveta, ćilibara i crne orhideje samo su deo sastojaka koji ovam miris čini posebnim i tako poželjnim i ove godine.

Euphoria-by-Calvin-Klein

Shi – Alferd Sung

Uspešan ženski parfen sa naglašenom notom romantičnosti, dizajniran sa ciljem da ženi pomogne pri zavođenju, ako se to tako može reći. Ovaj brend proslavlja svoj 27 rođendan. Miris objedinjava sve ženske elemente u jednu intenzivnu i neodoljivu notu.

Shi-by-Alfred-Sung

 Coco Noir – Chanel

Klasičan parfem, nalazi se na listi želja gotovo svih žena. Pušten u prodaju 2012 godine i inspirisan je Venecijanskim duhom. Cena mu nije mala, ali svi se slažu da vredi svaki dinar.

Coco-Noir-from-Chanel

Donna Karen Cashmere Mist

Na međunarodnom tržšištu ovaj parfem je prisutan od 1994 godine i od tada se nalazi na listi najtraženijih. Savršen je za dame sa istančanim ukusom. Osetljiv i senzualan miris koji podseća na more i avanturu.

Donna-Karen-Cashmere-Mist

Daisy – Marc Jacobs

Čudesni svet Dejzi. Svet nevinosti i radosti, miris nosi ovaj dodir. Cvetni miris u suštini, lepršav i neuhvatljiv.

Daisy-Marc-Jacobs

Victor &  Rolf – Flowerbomb

Ništa neće naterati muškarca da se okrene za vama kao ovaj miris. Debitovao na tržištu jos od 2005. godine kao orijentalni parfem on u kombinaciji  sa odgovarajućom ličnošću je prava eksplozija.

Viktor-and-Rolf-Flowerbomb

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име