Princeze i pop zvezde imaju svoje omiljene parfeme. Neki su svetski poznati parfemi, a neki predstavljaju skrivene mirisne dragulje. Pogledajte o kojim se parfemima radi.

1.    Marilyn Monroe – Chanel No.5

Marilyn Monroe – Chanel No.5
Smatra se da je omiljeni parfem poznate glumice Merilyn Monroe  bio Chanel No.5. Ona je u jednom intervjuu izjavila da sa ovim mirisom leže svako veče u krevet. Ovaj parfem se prvi put pojavio 1920 godine u Pariskim prodavnicama i od tada milion žena širom sveta ga sa ponosom nosi.

2.    Marie Antoinette – Black Jade by Lubin

Marie Antoinette – Black Jade by Lubin
Kod ovog parfema je u pitanju marketinška igra. Poznati francuski proizvođač parfema Lubin je tvrdio da je pronašao recept za proizvodnju parfema koji je koristila Maria Antoinetta. Njegove reči niko ne može sto posto ni da potvrdi ni da demantuje. Ono što je sigurno je da Crni žad miriše neverovatno. Ovo je jedan od najskupljih parfema.

3.    Elizabeth I- Elizabeth

 Elizabeth I- Elizabeth
Elizabeth je bio parfem koji je pravljen specijalno za kraljicu Elizabetu I.  Smatra se da ga je ona zaista koristila o čemu postoje i dokazi. Danas se ovaj parfem može naručiti preko website-a Historic Royal Palaces.

4.    Grace Kelly – Gin Fizz by Lubin

Grace Kelly – Gin Fizz by Lubin
Još jedan parfem Lubina napravljen u čast glumici Grace Kelly iste godine kada je dobila Oskara za ulogu u filmu „Country Girl“. Smatra se da je ovaj miris dostojan jedne princeze.

5.    Michelle Obama – Love in White by Creed

Michelle Obama – Love in White by Creed
Prva dama Amerike voli parfem koji dolazi iz Londona. Prvi primerak ovog mirisa je koristila njena predhodnica Laura Bush tako da je ovaj parfem sigurno najomiljeniji na Belom dvoru. Inače za ovim mirisom postoji lista čekanja.

6.    Nicole Kidman – Angel by Thierry Mugler

Nicole Kidman – Angel by Thierry Mugler
Ovaj anđeoski miris pored Nicole Kidman vole da nose još neke svetske zvezde. Ovaj parfem budi uspomene na detinjsvo jer sadrži detinjasti miris vanile i čokolade. Bočica budi maštu i svojim izgledom sa svetlucavom zvezdom uvodi u carstvo bajki što je još jedan simbol detinjstva.

7.    Katy Perry – Black Orchid

Katy Perry – Black Orchid
Mnoge poznate ličnosti imaju svoje sopstvene parfeme. Najnoviji parfem poznate pevačice je Black Orchid ili crna orhideja koja podseća na muške mirise sa notom orijenta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име