1. Malu crnu haljinu
Već čuvena, postala je “must have” u svakom ženskom garderoberu. Lansirala je Koko Šanel još 1920 godine a i dan danas je sinonim za eleganciju. Verovale ili ne, i muškarci je obožavaju. Na spisku stvari u čemu bi voleli da vide svoju lepšu polovinu na večeri ili izlasku nalazi se na prvom mestu.
2. Talasasta kosa
Koliko god se mi trudile da svaka dlaka bude na svom mestu, uništavale je preglama i feniranjem, oni ipak ne vole kosu koja je do te mere uredna. Najviše im se sviđaju blagi talasi i prirodne lokne, miris laka mrze!
3. Gola leđa
Lepa, čista, nežna i prava leđa su im jako zanimljiva. U stanju su satima da gledaju u njih. Vole majce i haljine sa otvorenim leđima, i misle da je to jako seksi.
4. Klasične salonke
Lepo i negovano stopalo, u običnoj salonki kotira se jako visoko. Crne boje, visoke štikle, samo sa dva kaišića i bez detalja, cirkona, ukrasa i sličnih stvari. Muškarci jednostavno vole salonke.
5. Malo šminke
Pudera samo da bi se prekrili podočnjaci i poneka bubuljica ili flekica, maskara i sjaj za usne. Što se muškaraca tiče ostala šminka ne bi trebala ni da postoji.
6. Negovane ruke – uredan manikir
Ne previše dugi nokti, crveni lak ili francuski manikir su favoriti. Ruke moraju biti nežne i meke. Dakle negujte ih stalno kremama i pilingom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име