Zabavljate se već mesec dana, mislite i osećate da ste njegova devojka. Prisutna je ljubav, strast, zabava i ponekad i magične reči „Volim te“. Međutim sumljate i niste sigurni da i on gaji ista osećanja prema Vama. Evo 12 saveta koji mogu da razjasne nedoumice u vezi.

1.    Niste upoznali njegovu porodicu i prijatelje
Ako se zabavljate dva meseca i još niste sreli njegove roditelje ili prijatelje vreme je da razmislite i pitate ga o čemu se radi. Možda Vi niste njegova devojka. Zašto Vas krije i ne upoznaje sa porodicom ili bar jednim prijateljem? Nedajte mu da izbegava odgovor.
2.    Ne vodi Vas na proslave i slavlja
Ne vodi Vas na proslave u firmi jer smatra da će Vam tamo biti dosadno. Takođe kaže da će vam na proslavi rođendana njegovog prijatelja biti neprijatno jer će Vas svi gledati, biće puno pijanih, a on će samo nešto da čalabrcne i odmah dolazi kod Vas.
3.    Ne pričate o Vašem odnosu
Šta radite kad ste zajedno? Da li ste nekad ozbiljno razgovarali o vašem odnosu i zajedničkoj budućnosti? Ako je odgovor negativan i posle dva meseca zabavljanja verovatno Vas ne vidi kao svoju devojku.
4.    Nikad Vas ne zove vikendom
Ako Vas barem jednom ne pozove za vreme vikenda to onda nije dobar znak. Sa Vama je preko radne nedelje, a gde je vikendom?
5.    Nikad niste bili kod njega u stanu
Priča Vam da su njegovi cimeri kao svinje. Da ne stigne da počisti. Zašto da idete kod njega kad je kod Vas lepše. Međutim da biste zaista upoznali osobu sa kojom ste morate da znate gde i kako živi.

6.    Predstavlja Vas kao „Moja prijateljica“ ili samo po imenu
Kada nekog predstavljate obično kažete „ Ovo je moj otac“ ili brat, majka, devojka. Ako Vas tako ne predstavlja znači da Vas i ne doživljava kao devojku.
7.    Menja  dogovor u poslednjem trenutku
Ako Vas pozove i kaže da ne možete da se vidite u sredu, ali možete u petak ne verujte mu odmah. Nećkajte se i insistirajte za sredu, da biste videli šta će on da radi i kakvi su mu prioriteti.
8.    Viđate se tačno određenih dana i uglavnom uveče
Nije normalno da kad ste u vezi da se viđate samo od nedelje do četvrtka i to isključivo uveče. Insistirajte da se viđate preko dana i petkom i subotom. Zašto da subotu veče provedete sami?
9.    Razgovor o zajedničkoj budućnosti ga čini nervoznim
Čak i kratak razgovor o Vašoj vezi i planovima za budućnost ga unervoze i pokušava da skrene sa teme. To znači da niste njegova devojka već povremena zabava.
10.    Čas je nežan, čas hladan
Ako stalno menja raspoloženja i viđate se pod njegovim uslovima to nije dobar znak. Zamislite da banete kod njega u firmu za pauzu za ručak. Drmnuće ga srčka odmah.
11.    Zovete ga kasno uveče kad je kod kuće
Vama je seksi da ga pozovete kasno uveče i poželite mu laku noć. Njemu se to ne dopada i to je loš znak. Vaš gospodin ima naviku da Vas zove kad izađe iz kuće. Sve to ukazuje da Vas on ne smatra svojom devojkom.
12.    Nemate zajedničkih fotografija
Kaže da ne voli da se slika, da nije fotogeničan sve to nije dobro za vezu. Zapitajte se šta će Vam takav čovek, ako  uvek morate da igrate po njegovim pravilima. Vi želite ozbiljnu vezu, a on samo zabavu. Zato ne gubite svoje vreme i prekinite dok je još rano ili ispitajte o čemu se radi. Možda niste jedno za drugo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име