Većina ljudi ne zna tačno šta je celulit. Celulit nastaje kada  pod uticajem nagomilane masnoće i toksina ispod kože vezivno tkivo slabi i stvara deformitete kože koji podsećaju na pomorandžinu koru. Od njega pati skoro 80% žena. Nije lako rešiti se celulita. Možda Vam sledeći saveti pomognu u tome.

  1. Celulit nije problem kože i zato ga pomoću  gelova i losiona ne možete ukloniti već možete pogoršati. Treba delovati na žarište celulita direkno na vezivno tkivo ispod kože.
    2.    Spa tretmani su skupi, ali ne mogu da reše problem celulita. Mnoge žene su posle tretmana imale ožiljke.
    3.    Pogrešno je mišljenje da je celulit genetski i da se nasleđuje sa majke na ćerku. On nastaje ukoliko žene nisu pronašle način da podignu formu svojih mišića.
    4.    Ukoliko jačate strukturu mišića jednostavnim pokretima tela možete se osloboditi celulita. Potrebne su vežbe koje će topiti svaki višak masti u osetljivim zonama.
    5.     Celulita se možete rešiti jednostavnim pokretima koji su fokusirani na podizanje, oblikovanje i toniranje mišićnih slojeva i njihovom nežnom guranju ka površini kože. Ovo je takozvana ciljana celulit metoda.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име