Dobar seksualni život traži vreme i trud da biste ga održali takvim a to nije uvek lako. Imati dobar seks ne znači primenu poza iz priručnika Kamasutra, dovoljno je s vremena na vreme ubaciti pokoju novinu.

Dajte uputstva. Nakon nekog vremena možda pomislite kako znate sve načine na koje biste udovoljili svom partneru, ali to je istina vrlo retko. Uvek postoji nešto što niste probali a mogli biste. U borbi za bolji seks nemojte misliti da znate sve, već se potrudite da jedno drugome budete učitelj. Razgovarajte o stvarima koje niste probali. Odaberite po jednu sugestiju i bacite se na posao.

Masaža. Senzualni dodir je jedan od najvažnijih opuštajućih stvari koje možete učiniti za svog partnera. Naša tela su skoro bez izuzetka ukočena, stegnuta u mnogim oblastima. Opuštajuća masaža može otključati vaše telo i dovesti do veoma intenzivnih orgazama i mnogo boljeg seksa.

Podelite svoje fantazije. Razgovor o svojim fantazijama s partnerom je vrlo pogodan oblik seksi igre. To poboljšava komunikaciju i mogućava da jedno drugo bolje upoznate u seksualnom smislu. Možda vas iznenadi ono što budete čuli od svog partnera ali to je dvosmerna ulica. Zato na početku stidljivo otkrivajte svoje fantazije da jedno drugo ne biste uplašili maštarijama o osobama koje oboje poznajete ili nekim uvrnutim fetišima.

Igraj igru. Uzmite karte i bacite se na igranje pokera u skidanje. Možda vam se ovo čini kao nešto što biste radili u srendjoj školi ali cilj strip pokera je da se razgolitite. Ukoliko izgubite, partner ima pravo da odabere stvar koju „gubitnik“ mora da uradi.

Dirty talk. Dirty talk pali partnere milenijumima i tako će i ostati, jer ima draži koje druge seksi igre nemaju – reči. Pošto su naši mozgovi najveći seksualni aparati, mi na reč odgovaramo automatski, naročito kada neko izgovori naše ime. Morate voditi računa jer su žene veoma osetljive na ono što čuju.

Probajte novu poziciju. Nadamo se da znate bar dva načina kako da svog partnera dovedete do orgazma. Često ponavljate određene zahvate i poze, jer ste sigurni da deluju. Međutim kako ćete znati da druge stvari ne deluju ukoliko ih ne probate? Ne postoji ograničenje kada se radi o novim načinima za upražnjavanje seksa. Upotrebite maštu i smislite što više ludih i divnih inovacija.

Kostimirajte se. Pretvarajući se da ste nešto što vam ne priliči, zadatak je koji mnogima ne pada teško. Međutim, pretvaranje ima svojih prednosti kada je o zabavi reč. Iskoračivši iz uloge „ono što jesam“ može doprineti boljem seksu. Gluma tokom strasvenog seksa, partneru i vama može doneti nove senzacije.

Stavite povez preko očiju. Srenzualno zadovoljstvo ima mnogo dimenzija, ali najvažniji polni organ koji imamo jeste naš mozak. Kada jedno čulo radi otežano, naša druga čula negoduju i traže nadoknatu. Stavljanje poveza preko očiju vašeg partnera povećava čulnu svest. Partner ne zna gde ste i šta ćete sledeće uraditi. Ovo stvara anticipaciju za bolji seks.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име