Pixie Dream Girl je novi stil pevačice Beyonse. 31 – godina stara pevačica je naime u sredu 7. avgusta uklonila ekstenziju i pokazala svoju novu kratku frizuru. Vest je buknula i pevačica je dokazala da može sa lakoćom da bude u naslovima tabloida kad god to poželi.

Svoju sliku sa kratkom, prirodnom kosom podelila je sa svojim fanovima  na Instagramu. Razlog ovakvog poteza pevačice za sada nije poznat ali njena stilistkinja Rita Hazan kaže da je ta promena u vezi sa samopouzdanjem.

Beyonse skratila kosu

Zanimljivo šta je Hazan izjavila tom prilikom.
Bila sam šokirana promenom, priznajem, ali već na prvi pogled sam shvatila da se pevačica oseća snažnijom. Ona jednostavno ne želi da se više krije iza duge kose. Osim toga, u pitanju je ekstenzija i zaista je naporno kretati se na sceni sa 5 kilograma kose na glavi. Ovaj izgled je po meni prirodniji, lepši.” – Rekla je Hazanova.

Zanimljivo je da je pre skoro mesec dana na jednom koncertu desila nesreća na kojoj je pevačici ventilator uhvatio kosu.
Kako će reagovati fanovi širom sveta ostaje da se vidi, ali njena dugokosa pojava je postala na neki način zaštitni znak pevačice tako da će njihove reakcije na ovu promenu biti zanimljive.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име