Planirate put u predsezoni ili sezoni, odmor na planini ili moru?  Na put ne krećite bez sledećih lekova. Mogu da vam pomognu u mnogim situacijama i poštede vas neprijatnosti.

Panadol

Dobar je protiv različitih bolova, sadrži paracetamolkoji se koristi za obaranje povišene telesne temperature,kod zubobolje, glavobolje i reumatskih bolova. Mnogi lekari kažu da ga treba uzimati umesto super popularnog brufena, koji se pokazao štetnim.

Cena 250 dinara

Flasteri

Putovanje bez flastera može biti veoma neugodno. Bilo da imate problem sa novim sandalama koje vas žuljaju, ili ste se negde posekli, flasteri će vam pomoći da se rešite muka.

Cena 150 dinara

Probiotik

Promena mesta boravka znači i promenu hrane i vode. Organizmu se to možda neće dopasti, zbog čega se mogu pojaviti stomačne tegobe. Probiotik sadrži milijarde “dobrih” bakterija koje će pomoći vašem varenju.

Cena 200 dinara

Aktivni ugalj

Aktivni ugalj rešava stomačne probleme brzo i efikasno, a pritom nema nikakve štetne efekte. Koristi se za dijareju i trovanja a može čak i da pročisti vodu.

Presing

Za slučaj da vam se pojavi alergijska reakcija uvek je potrebno da uz sebe imate neki antihistaminik. Presing je najpopularniji. Za slučaj da počnete da kijate, ubode vas neki insekt, dobijete alergiju na sunce, ponesite ovaj lek i izbegnite neprijatnost.

Cena 130 dinara

Antibiotici

U konsultacijama sa vašim doktorom ponesite neki antibiotik širokog dejstva. Obratite pažnju na alergijske reakcije. Nikada ne znate kakva upala može da se razvije, a u inostranstvu je kupovina lekova skupa ili nemoguća bez recepta.

Autan

Sprečite komarce da vam upropaste odmor i ponesite dobar stari autan. Postoje pakovanja za one sa osetljivom kožom pa čak i za decu.

Cena 250 dinara

Kafetin

Jedini lek za glavobolju koji mi priznajemo – kafetin. Za slučaj da preterate sa noćnim provodom ponesite par komada koji će vam pomoći da se rešite bola. Dobra stvar je što je jeftin  i provereno dobar.

Cena 100 dinara

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име