Ovog proleća nose se raznovrsne cipele. Međutim za sve njih važi pravilo da budu upadljive, neobične i kitnjaste. Ima za svačiji ukus ponešto. Pogledajte koje cipele će obeležiti proleće 2014.

1.    Kristin Cavallari cipele sa čipkom

Kristin Cavallari cipele sa čipkom
Čipka je u trendu poslednjih godina, a naročito ovog proleća. Prisutna je svuda pa i na cipelama. Ove cipele imaju tanku štiklu i pertle i dostupne su u dve boje bež i crnoj. Cena je oko 130 dolara.

2.    Michael Kors – Wesley čizme

 Michael Kors – Wesley čizme
Poslednjih godina su popularne gladijatorske sandale i čizme. Ove čizme su idealne za večernji izlazak jer Vam obezbeđuju glamurozan rokerski izgled. Cipele su u crnoj boji, sa otvorenim prstima i rajsferšlusom pozadi. Njihova originalna cena je 395 dolara.

3.    MIA – beverlee crne vegan cipele

MIA – beverlee crne vegan cipele
Predivne crne cipele koje idealno stoje uz majice i pantalone, ali i uz prolećne haljine. Zatvaraju se oko članka, imaju slobodne prste i štiklu veličine 4,25 centimetra. Dostupne su u crnoj, braon i bež boji, a cena je oko 60 dolara.

4.    Michael Kors – Sneakers sa platformom

Michael Kors – Sneakers sa platformom
Cipele sa platformom su bile popularne devedesetih godina. Spice Girls su nosile patike sa platformom. Međutim visina platforme je danas manja i prihvatljivija. Ovo su takozvane Boerum Platform Sneakers i njihova cena je 125 dolara. Dostupne su u crvenoj i beloj boji.

5.    Ivanka Trump – Prugaste cipele

Ivanka Trump – Prugaste cipele
Cipele svetlih boja su veliki hit ovog proleća. Ove prugaste svetlo plave cipele mogu idealno da osveže Vaše prolećne kombinacije koje se uglavnom sastoje od crne garderobe. Klasične cipele za lepo prolećno raspoloženje. Cena je 135 dolara.

6.    Marc Jakobs – Metalik Oksford cipele

Marc Jakobs – Metalik Oksford cipele
Oksford cipele su u trendu poslednjih godina. Namenjene su hrabrim i smelim damama koje mogu bez problema da nose ovakav muški stil cipela. Ove zlatne ili metalik Oksford cipele koštaju 860 dolara. Sudeći po ceni dostupne su onim damama sa dubokim džepom.

7.    Athena Alexander – Sandale Navy Safari

Athena Alexander – Sandale Navy Safari
Sa ovim sandalama ne možete na Safari, ali ćete sigurno izgledati elegantno i graciozno. Veoma su zahvalne jer ih možete upariti sa raznovrsnom garderobom. Cena je 57 dolara, a dostupne su i u kompletno crnoj boji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име