Zvanično je potvrđeno, ovo su popularne patike za 2024 godinu koje ćemo viđati na svakom koraku i koje će svi poželeti na imaju.

popularne patike za 2024
Ako postoji barem jedan par obuće za koje smo sigurni da nikada neće izaći iz mode onda su to skromne patike. Patike ranije nisu bile toliko popularne imali smo ih svi, ali smo ih nosili kada nešto treniramo ili kada obavljamo kežual aktivnosti. Međutim, sada je ova obuća prilagođena savremenim potrebama žena tako da popularne patike za 2024 godinu se mogu nositi u svim prilikama od poslovnih, preko kežual pa sve do svečanijih.

Modni dizajneri su godinama vredno radili tako da su osmislili patike koje zaista idu uz sve odevne kombinacije. Najvažnije je da su udobne, kvalitetne, svestrane i slilski efektne. Ko bi rekao pre deset godina da se kopačke mogu kombinovati i van fudbalskog terena. Epa, sada je došao i taj trenutak da je i nemoguće postalo moguće. Da ne dužimo pogledajte koje su to popularne patike za 2024 koje ćemo,po mišljenju vodećih modnih stručnjaka, viđati na svakom koraku.

1.Moderne kopačke

 moderne kopacke
Nakon što su „Grace Wales Bonner X Adidas“ patike odmah rasprodate svi su sa nestrpljenjem očekivali sledeće uzbudljivo izdanje. Skoro niko nije mogao ni da zamisli koliko su one kul i koliko su stilski efektne.

 new balance

Sa svojim predimenzioniranim jezičkom i u kombinaciji sa čarapama do kolena ova najnovija verzija Sambas patika izgleda itekako romantično i retro neodoljivo.

 salomon

Na modnim revijama za 2024 godinu su predstavljeni modeli modernih kopački koje se bukvalno mogu nositi i na terenu i van njega.

 popularne patike za 2024
Pored Adidasa i New Balance zna da kreira sportske patike koje su odmah spremne i da budu deo uličnog stila. Salomon takođe nudi modernu sportsku obuću koju poznate ličnosti kao što su Rihanna, Bella Hadid i Emily Ratajkowski rado nose.

2.Popularne patike za 2024 u žutoj boji

 zute popularne patike za 2024
Šta je to u žutoj boji što je čini tako popularnom poslednjih nekoliko godina. U početku su možda žene stidljivije i uglavnom leti nosile ovu boju, a sada je prisutna svuda od kaputa preko čizama i patika.

 Onitsuka Tiger

Mnogo brendova je ove sezone ponudilo patike u žutoj boji od Onitsuka Tiger Mexico 66 Kill Bill kao najtraženiji model preko Adidas i Nike modela koji su i u nešto prigušenijoj žutoj nijansi.

 Adidas

Ako se pitate kako stilizovati žute patike onda znajte da je najsigurnije da ih nosite uz sivu boju i teksas odeću. Mada se uvek možete opredeliti i za maksimalistički stil odnosno žutu od glave do pete.

3.Retro modeli

 retro popularne patike za 2024
Kada kažemo retro patike obično imamo na umu trazličite modele. Na primer vizuelno isprljane i isprane patike kao što su Golden Goose modeli.

 retro puma

Međutim, ove sezone u trendu će biti „ tatine patike“ ili „ dad trainer“ koje su deo takozvane ružne ili muškobanjaste obuće.

 new balance

One su poslednjih godina evoluirale u omiljenu obuću takozvanih IT devojaka. Što je deblji i neobičniji đon to su ovi modeli i popularniji. Ovakve modele nude brendovi poput Nike, Puma, New Balance, Axel Arigato.

4.Minimalistički stil

 minimalisticke popularne patike za 2024
Ako tražite nešto malo opuštenije i diskretnije tako da zaboravite da nosite bilo šta na nogama onda je ovo pravi model za vas. Super jednostavne patike koje podsećaju na one koje nose teniserke ili se radi o slip on modelima će vam sigurno pomoći da se izvojite iz mase, a da pritom ne izgledate napadno.

 Bottega Veneta

Ovi modeli pripadaju takozvanom stilu tihog luksuza koji je u trendu ove godine.

 Allbirds

Minimalističke modele nude brendovi Bottega Veneta, Toteme, Allbirds.

5.Adidas modeli u pop bojama

 adidas u bojama
Sambas u beloj i sivoj boji i dalje zaslužuue da budu deo našeg garderobera.

 Adidas Originals

Međutim, Adidas Gazelles u smelim i svetlim bojama koje su inače izašle u maloj seriji su se bukvalno rasprodali za tren oka.

 pink

Možda je to zbog njihovog starinskog šarma ili kombinacija boja, jedno je sigurno da su ove patike u duginim svetlim bojama dopadljive, optimističke i stilski veoma efektne jer se dobro stilizuju uz sve od odela pa sve do letnjih haljina .