Sa dolaskom jeseni sve je manje toplih i sunčanih dana, a sve  više hladnijih i kišnih dana. Zato je potrebno da i našu obuću prilagodimo ovakvim promenama vremenskih prilika. Umesto sandala i platformi potrebne su nam čizme koje „glavu čuvaju“. Na sreću postoji veliki broj lepih i interesantnih modela čizmi koje će se nositi ove sezone. Pored ultra popularnih gumenih čizmi tu su i moto čizme, čizme do članka i preko kolena i jahaće čizme.

1.    Moto čizme
Ako ste više u rokerskom fazonu onda izaberite motorističke ili bajker čizme. Njih možete lepo uklopiti i uz kežual odeću.

2.    Čizme preko kolena
Za moderan, elegantan i seksi izgled probajte čizme preko kolena. One će biti pravi hit ove sezone i to naročito crne i braon sa kopčom oko članka i debljom štiklom. Mogu se nositi u različitim prilikama i uz raznovrsnu garderobu kao što su šortcevi, kratke suknje i haljine ili preko farmerica.

3.    Čizme do članka
Ove čizme su veliki trend poslednjih sezona. Postoje u raznovrsnim modelima i dizajnima. Možete ih nositi i u formalnim i u neformalnim prilikama. Stilisti predlažu da ako ne možete da se odlučite o dezenu ovih čizmi onda kupite crne jer se one najlakše kombinuju sa ostalom garderobom.

4.    “Jahaće čizme”
Jahaće čizme izgledaju veoma elegantno i možete ih nositi u različitim prilikama jer su udobne i lepo sa slažu sa jesenjom garderobom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име