Ove sezone modni stilisti su među velikom ponudom raznovrsnih čizama izabrali one koje će po njihovom mišljenju obeležiti jesen. Pogledajte o kojim je čizmama reč.
1.    Čizmice sa kaiševima oko članka
Radi se o čizmicama do članka koje sadrže kaiševe i trake kao detalje. Kaiševi i trake se kreću oko članka i na taj način ga dodatno ističu. Čizme su od kože ili pliša, imaju deblju ili tanku štiklu i izgledaju veoma moderno i šik. Lepo stoje kako uz suknje i haljine tako i uz različite modele pantalona.

Čizmice sa kaiševima oko članka
2.    Udobne čizme
Radi se takođe o čizmicama do članka koje obično sadrže krzno kao detalj. Udobne su i tople. Nisu za penjanje po planini, ali sa ravnom platformom ili diskretnom debljom štiklom su idealna obuća za duže šetnje po gradu. Lepo stoje i uz duže džempere, ali i kraće sportske jakne.

udobne čizme
3.    Glamurozne čizme
Elegantne, tanke, špicaste, sjajne sve su to odlike ovih glamuroznih čizmica. Izgledaju podjednako kul kako u toku dana uz tamne farmerice i majice, tako i uveče uz kožnu jaknu i mini suknju.

 Glamurozne čizme
4.    Čizme na pertlanje
Čizme sa pertlama mogu biti do članka ili iznad kolena. Ponekad se teško navlače, ali su ipak vredne truda. Svestrane su i svakom outfitu daju određenu dozu elegancije.

Čizme na pertlanje
5.    Buntovničke čizme
Ove čizme po svom izgledu podsećaju na bajkerske  jer su ravne i sadrže kaiševe, metal i nitne. Mada mogu biti i bez ovih detalja. Možete ih nositi uz sve od olovka suknje do iscepanih farmerica.

Buntovničke čizme
6.    Čizme iznad kolena
Čizme iznad kolena važe za jedne od najpopularnijih čizama već nekoliko sezona. Mogu biti ravne ili sa štiklom u različitim bojama i dizajnima. Lepo stoje kako preko uskih farmerica tako i uz mini suknje i haljine. Izgledaju ženstveno i glamurozno.

Čizme iznad kolena
7.    Kaubojske čizme
Ove jeseni nosiće se kraće i elegantnije kaubojske čizme. Sa njima uvek možete kreirati interesantne kako boho tako i moderne modne kombinacije.

  Kaubojske čizme
8.    Čizme sa resama
Rese predstavljaju jedan od najpopularnijih detalja poslednjih sezona. Prisutne su tokom cele godine kako na torbama, jaknama, suknjama tako i na čizmama. Kao kežual varijanta čizme sa resama lepo stoje uz uske farmerice dok za nešto izazovniji izgled možete ih nositi uz mini suknje.

Čizme sa resama
9.    Čizmice sa prorezima
Radi se o kratkim čizmicama sa prorezima sa strane. Mogu biti jednobojne ili sa zanimljivom blokadom boja. Sa ovim čizmicama možete osmisliti originalne i moderne jesenje modne kombinacije.

 Čizmice sa prorezima
10.     Čizme u burgundi boji
Burgundi je i ove jeseni jedna od najpopularnijih boja pa su samim tim i burgundi čizme izuzetno tražene. Burgundi boja se lepo uklapa sa svim ostalim bojama tako da ove čizme mogu biti idealna zamena za braon i crne čizme.

Čizme u burgundi boji

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име