Ne skrivajte zimi ruke i nokte u rukavicama već ih oslikajte u predivnim zimskim  i prazničnim motivima. Pogledajte sledeće primere.

1.    Pahuljice

Pahuljice na noktima se u potpunosti slažu sa zimom i snežnim pahuljama. Ova umetnost na noktima ne izgleda napadno već suptilno i slatko. Možete kao podlogu da koristite i svetlije i tamnije boje.

2.    Sneško Belić

Jedan od najomiljenijih likova tokom zime pune snega je Sneško Belić. Pored dvorišta možete ga imati i na svojim noktima. Možda će Vam biti potrebna tuđa pomoć da ga naslikate, ali u svakom pogledu sa ovakvim noktima izgledaćete kul i fenomenalno.

3.    Šljokice

Još jedan motiv koji podseća na zimu i zimske praznike su šljokice. Možete ih naneti  preko celog nokta ili samo na vrhovima. Takođe boju šljokica sami odaberite.

4.    Tamne ombre boje noktiju

Tokom zime se nokti obično boje u tamnijim bojama i nijansama. Tamni obmre lak za nokte je odličan izbor pogotovo za zimske praznike.

5.    Šećerna lula

Šećerna lula i druge slatke stari podsećaju na Božić pa samim tim i na zimu. Ukoliko na noktima napravite crveno bele pruge koje podsećaju na šećernu lulu u potpunosti ćete biti u skladu sa zimskim motivima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име