Pred vama su nokti za leto 2024, prelepe nijanse u duhu mora, sunca i bezbrižnih letnjih trenutaka. Magija koja ostavlja bez daha.

 nokti za leto 2024
Nokti za leto 2024 koji su ovog puta aktuelni izgledaju fantastično i sigurno će vam odgovarati bez obzira gde se nalazite. Da li ispijate koktel na plaži, ili ste u prirodi sa društvom, ili pak u svom radnom okruženju.

Trendovi su raznovrsni i oslanjaju se na jarke i optimističke boje i dezene koji odgovaraju letnjoj atmosferi. Dominiraće takozvane morske boje kao što je tirkizno plava, peskovito žuta, ali nokti za leto 2024 se i dalje ne mogu zamisliti bez klasika kao što je crvena ili roze boja laka. Da ne dužimo pogledajte koji su to najlepši nokti za leto 2024 koje ćemo viđati na svakom koraku.

1.Puter žuti

 puter zuti nokti za leto 2024
Žuta boja je već nekoliko sezona u trendu i još uvek je aktuelna. Sada su u modi žuti lakovi za nokte. Nijanse su raznovrsne od jarko i neonsko žute koje asociraju na sunce ili boje koktela pa sve do umerenijih zagasitih nijansi kao što je pastelno žuta ili ova prelepa puter žuta. Predlažemo da birate lakove u žutoj boji sa svežim, sjajnim završetkom.

Dobra strana svetlijih lakova jeste što dobro izgledaju na svim dužinama i oblicima noktiju. Možete se opredeliti za klasično lakiranje noktiju u žutoj boji ili da kombinujete žuti lak sa drugim bojama. U obzir dolazi i nail art manikir koji uključuje žutu kao deo francuskog manikira ili kao deo nekih dezena.

2.U boji mandarine

boja mandarine
Podsećajući na fantu i letnji zalazak sunca mandarina je praktično vrišteći trend sezone. Nokti u boji mandarine posebno dolaze do izražaja kada su dugački. Za ovu boju je najbolje opredeliti se za gel lak manikir, mada pored lakova sa sjajem dobri su i oni sa kremastom teksturom.

3.Okeansko plavi nokti za leto 2024

 okeansko plavi
Prošlog leta su u trendu bili „ pool nails“ koji podsećaju na vodu u bazenu. Sada se otvaramo ka morima i okeanima i prelepim bojama okeanske dubine. Možete se opredeliti za vertikalni ombre manikir koji asocira na boju mora. Kombinujte više nijansi plave da biste dobili višedimenzionalni efekat na vašim noktima.

4.Crveni

 crveni nokti za leto 2024
Ništa bez crvenog laka klasike koja će se uvek nositi. Za ovo leto se preporučuje nijansa crvene koja asocira na boju ljutih crvenih papričica. Radi se o toploj, crvenoj nijansi, energičnoj i pikantnoj u isto vreme. Ona podiže raspoloženje odmah čim se vi pojavite.

5.Metalik nokti za leto 2024

 metalik
Metalik nokti su u trendu već nekoliko sezona. Veoma su raznovrsni kako po bojama tako i po detaljima tako da će se savršeno uklopiti uz zabavne, disko letnje vibracije. Pored metalik zlatne i srebrne, i ljubičasta metalik je sada veliki hit. Metalik spadaju u neutralne nijanse pa će se dobro uklapati uz svaki outfit od kupaćih kostima do elegantnih večernjih haljina.

6.Letnje beli

beli nokti za leto 2024
Bela platnena odeća, bele peščane plaže, klasični beli pedikir – sveža nijansa je praktično sinonim za leto. To je odlična boja koja čini da vaša koža izgleda preplanulo i odmah osvetljava vaš celokupan izgled. Pritom beli nokti odišu elegancijom i čistotom.

7.Pink žele

 zele pink
Lakovi u bojama bombona su bili hit prošle godine. Sada je aktuelna pink i to nijansa koja podseća na žele bombone. Ono što je dobro kod pink boje jeste da uvek izgleda elegantno i ženstveno baš kao i crveni lak. Zato će uvek pink manikir biti jedan od najtraženijih. Možete se opredeliti i za pastelno roze ili neku drugu nijansu po svom ukusu.

8.Tirkizni nokti za leto 2024

 tirkizni
Ako tražite nijansu koja će uz vaše sandale na peskovitoj plaži zasijati u punom sjaju onda je to tirkizna. Tipična letnja i morska plavkasto zelena nijansa. Ove sezone se vraća tirkizna u nijansi mente. Ona je dobar izbor i za manikir i za pedikir.