U muškom svetu oduvek postoji podela na dobre i loše momke. Naš izbor bi trebalo da bude u skladu sa tim, ali šta žene zapravo žele?
Momci su u zabludi kada tvrde da kad ih devojka ostavi zbog drugog  onda ona pripada lošem društvu i voli loše momke, a on je dobar i ne pripada tom društvu. Međutim, ako momak osvoji devojku koju želi onda se ne žali da je društvo loše i nepravedno. Uostalom, svet je nepravedan i neshvatljiv samo za slabiće!

–    Dobri ili loši momci
Iskreno, ne postoji rat između dobrih i loših momaka. Tu priču o navodnom sukobu su smislili takozvani fini momci da bi se približili takozvanim finim devojkama.  Dobri momci odahnite, jer je dokazano da devojke ne smatraju loše momke privlačnijim.
Kako definisati dobrog, a kako lošeg momka i kojim osobinama privući devojku? Da li  uopše treba deliti momke na dobre i loše ili  je pravilnije podeliti ih  na one koji imaju posebnu moć da privlače devojke i na one druge koju tu sposobnost nemaju ili ne umeju da je pokažu u praksi.

–    Kakve momke devojke vole
Da biste impresionirali devojku i privukli njenu pažnju ne treba da budete grubi i zli ( tako se ponaša tipično loš momak). Takođe ne treba da trčite oko nje i sve joj servirate ( tako se ponaša tipično dobar momak). Potrebno je da naučite da pokažete svoju muževnost koja Vas čini boljom prilikom u odnosu na druge muškarce koji joj se takođe udvaraju. Jer žene uvek padaju na dominantnog muškarca!

Muškarac treba da razume da ponašanje devojke zavisi od toga da li su u ciklusu i koliko godina imaju. Kada su u ciklusu i emotivno su zrelije onda devojke traže mišićave, muževne i dominantne momke pune samopouzdanja jer tada su najplodnije i spremne za potomstvo. U nekim drugim prilikama im je samo do prolaznog i neobavezujućeg flerta i seksa. Tada im je bitno da muškarac bude privlačan i trenutno zadovolji njihove potrebe.

Žene žele dečka ili muža koji je avanturista, spreman da preuzme rizik, dominantan i popularan u društvu. Jednom rečju žele onog koji će im pružiti i emocionalnu i materijalnu sigurnost. Morate priznati da su devojke oduvek bile zaljubljene u najpopularnijeg momka u školi ili na fakultetu! Uostalom, tako se ponašaju i životinje. Ženke uvek biraju alfa i dominantnog mužjaka. Jedina je razlika u tome što kod životinja mužjak slobodno odjednom može da ima više ženki. Onaj momak koji sedi u uglu ne izgleda kao savršena prilika nijednoj devojci.

Mlađe žene obično vole muževne i strastvene momke takozvane divlje pastuve pune testosterona. Takvi muškarci imaju tipično muške osobine kao što su razvijene vilice, dublji glas, izvajane mišiće i lepu građu. Takođe su dominantni u društvu i spremni da preuzmu rizik. Muškarci, ako imate ove osobine onda ste rođeni pod srećnom zvezdom i u prednosti ste u odnosu na ostale smrtnike. Čak iako nemate ove osobine ne očajavajte. Možete da tešite devojku koju je ostavio loš momak i da radite na podizanju svojih testosterona.

–    Kada se opamete devojke se vraćaju dobrim momcima
Kod mlađih devojaka besne hormoni i zato ih privlače muževni i dominantni momci. Ti momci obično ne mogu da budu verni jednoj ženi. Vremenom, devojka emocionalno sazreva i počinje da traga za stabilnijim momkom s’kojim će moći da se skrasi. Ponekad devojke misle da nisu dovoljno atraktivne da privuku popularnog momka i zato padaju u ruke onim mekšim muškarcima. Sada je red na te dobre i mekše momke da povećaju svoje testosterone i zadrže devojku ili privuku onu koju žele.

–    Saveti kako privući devojku (iz ženskog ugla)
Da biste privukli devojku potrebno je:
1.    Flertovati sa više devojaka jer to utiče na povećanje testosterona i muškosti.
2.    Budite sigurni i verujte u sebe.
3.    Ne preuzimajte odmah inicijativu već sačekajte pravi trenutak za to.
4.    Ne pokazujte slabost i bespomoćnost i nemojte da kukate za svaku sitnicu.
5.    Hranite se zdravo i jačajte svoj imuni sistem, jer devojke privlače zdravi momci.
6.    Vežbajte i jačajte svoje telo. Devojke vole kod muškarca da vide široka ramena, oblikovan torzo i tanak struk.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име