Muškarci i žene nemaju isti ukus po pitanju mnogih stvari, a naročito frizura. Nedavno je sprovedena anketa među muškarcima koja je trebalo da pokaže koje ženske frizure privlače muškarce. Pogledajte rezultate ove ankete.

1.    Retro šiške

zavodljiva frizura sa retro siskama
Retro šiške su bile hit 60-tih godina i tada su se nosile sa dužom kosom. Muškarce privlače žene poput Mary Jane poznate kao devojke spajdermena.  Takođe glumica Rose Byrne kad god je na filmu nosila retro šiške bila je izuzetno privlačna muškarcima. Prema anketi retro šiške privlače modne dizajnere i kreatore.

2.    Intenzivne nijanse

zavodljiva frizura Intenzivne nijanse
Muškarce privlače žene sa lepom bojom kose. Naročito sa toplim i živopisnim nijansama. Muškarci kažu da ih lepa boja kose na ženi pogodi pravo u srce. Za ove dame glasaju programeri.

3.    Konjski rep

Konjski rep
Neke muškarce privlače dame sa sportskim izgledom koji podrazumeva jednostavan konjski rep i šminku. Prema anketi za ove dame su zainteresovani inženjeri za zaštitu životne sredine.

4.    Duga i jednostavna kosa

Duga i jednostavna kosa
Muškarci koji se bave finansijama vole da na ženi vide dugu zdravu kosu sa loknama ili bez njih. Prirodno i jednostavno ih privlači.

5.    Neuredni bob

Neuredni bob
Visoko peto mesto zauzimaju dame sa srednjom dužinom neuredne bob frizure. Ovakve žene biraju ilustratori i novinari.

6.    Kratka, pank frizura

Kratka, pank frizura
Priznaćete da Halle Berry izgleda veoma moćno sa ovom kratkom frizurom. Zato ne čudi što se neuredna i kratka, crna pank frizura sviđa miškarcima i to učiteljima i nastavnicima.

7.    Duga i divlja kosa

Duga i divlja kosa
Muškarci vole dugu, neurednu kosu. Mary Cate Olsen sa svojom neurednom, boho frizurom izgleda veoma seksi u očima muškaraca koji se bave modom i fotografijom. Ovu frizuru treba nositi sa stilom, tojest uklopiti je sa oblikom lica i sa svojom ličnošću.

8.    Klasična frizura

Klasična frizura
Muškarcima koji se bave reklamom i propagandom  se dopadaju dame sa klasičnom frizurom kao što je nosila Christina Hendricks u Mad Man-u. Naravno oni naginju prema crvenokosama.

9.    Meki talasi

Meki talasi
Neki muškarci više vole nežnije dame sa mekom, dugom i talasastom kosom. Takve devojke su po njima opuštene i pristupačne i prema anketi privlače lučke radnike i mornare.

10.    Piksi frizura

 Piksi frizura
Žene sa kratkom piksi frizurom su sigurne u sebe i lepotu svog lica.  Takve jake i moćne žene privlače prema anketi umetnike i preduzetnike.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име