Proleće je idealno godišnje doba koje nam svojim toplim i sunčanim danima omogućava da skinemo zimsku garderobu i pokažemo svoje telo na najbolji mogući način. Komad odeće koji nam pomaže da izrazimo ženstvenost, privlačnost i pokažemo sve svoje čari su prolećne haljine.

Ovog proleća se nose raznovrsne haljine sa cvetnim motivima, ornamentima, u raznim bojama, zatim crne, bele, sa mornarskim prugama. Takođe se nose haljine različitih dužina i krojeva.  Uske, široke, sa rukavima, bez rukava, na jedno rame, sa detaljima i tako dalje. Ako ste među onim damama koje za ovo proleće biraju haljine onda Vam preporučujemio da pogledate kojih sedam haljina su hit ove sezone.

1.    Dvodelna haljina

Dvodelna haljina za prolece 2014
Ova kombinacija se posmatra kao dvodelna haljina, ali isto tako se može definisati i kao spoj crop tops gornjeg dela i duže olovka suknje. Možete je nositi na zabavama i u drugim svečanim prilikama jer na diskretan način otkriva kožu i pokazuje Vašu senzualnost. Klasične špicaste cipele se dobro uklapaju uz ovu haljinu i zajedno Vam obezbeđuju jednostavan i kulturan outfit.

2.    Bandage haljina

Bandage haljina za prolece 2014
Bandage haljine su kratke i pripijene uz telo i savršene su za proleće. Preporučuju se za večernji izlazak u klub ili za zabave sa prijateljima. Da biste se izdvojili iz mase izaberite haljinu svetlijih boja. Uparite svoju bandage haljinu sa par seksi visokim potpeticama i spremni ste za idealan provod.

3.    Haljina bez ramena

 Haljina bez ramena za prolece 2014
Postoji veliki izbor haljina bez ramena. Za ovo proleće se preporučuju dugačke haljine sa dve trake van ramena u obliku karnera. Haljine mogu biti sa šljokicama, čipkom ili nekim drugim detaljima. Izgledaju u isto vreme seksi i elegantno.

4.    Haljina sa karnerima

Haljina sa karnerima za prolece 2014
Karneri su u trendu ove sezone. Obezbeđuju zabavan, flertujući i seksi izgled. Preporučuju se kratke haljine sa karnerima u jarkim bojama ili u više boja. Uz ovu haljinu ide minimalan nakit i baletanke.

5.    Haljina od čipke

 Haljina od čipke za prolece 2014
Čipka je vanvremenski materijal koji se može nositi tokom cele godine. Zimi se obično nose crna ili teget čipka. Za proleće se preporučuje široki spektar pastelnih boja. Najbolje je izabrati haljinu od čipke u jednoj boji i to dužu ili u peplum stilu.

6.    Haljina sa šljokicama

Haljina sa šljokicama za prolece 2014
Šljokice takođe predstavljaju vanvremenski klasični detalj koji se uklapa u prolećno raspoloženje. Šljokice su najčešće prisutne na maturskim haljinama, a mature su u proleće. Međutim ovog puta se za prolećne zabave, odlazak u klubove ili zabave na putovanjima preporučuju kraće haljine sa šljokicama.

7.    Haljina u bojama mora

Haljina u bojama mora za prolece 2014
Sve devojčice sanjaju da budu morske sirene. Nažalost, kada porastu shvate da je to nemoguće. Međutim možete nositi haljinu kao sirena u vodenim bojama kao što su akvamarin, koral, teal, morsko zelenoj boji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име