Dolce & Gabanna nudi damama parfem kao  savršen i pažljiv poklon za rođendan, 8 mart ili godišnjicu. Radi se o flertujućim, ženstvenim i intenzivnim mirisima koji mogu da zadovolje i najzahtevnije ženske ukuse.

1.    D&B The One

D&B The One
„The One“ parfem je namenjen snažnim i jednostavnim ženama. Radi se o modernom mirisu koji je nastao kombinovanjem savremenih voćnih sastojaka sa paletom klasičnog belog cveća. Gornje note čine orijentalno cveće, indijska kopriva, mandarina, breskva i liči. Srce čini madonin ljiljan, a bazu vanila, ćilibar i mošus.

2.    D&B Desire The One

 D&B Desire The One
„Desire The One“ evocira misteriozan svet svetlosti i senke, trenutke iskušenja i zavođenja. Predstavlja intimnu i ličnu sferu kada žena donosi odluku ko je onaj pravi. Gornje note čine mandarina, liči, indijska kopriva i đurđevak. Srce čine madonin ljiljan, indijska tuberoza, jasmin i nektar šljiva, a mirisne donje note čine vanila, karamela, sandalovina, mošus i labdanum.

3.    D&B Rose The One

D&B Rose The One
Ovaj miris posebno naglašava romantičnu stranu moderne žene koja takođe ume da bude vragolasto očaravajuća i koketna. Gornje note su sastavljene od ružičastog grejpfruta, mandarine i ribizle. Srednje note čine božur, ljiljan , liči, bugarska ruža, a donje mirisne note su spoj vanile, mošusa i ćilibara.

4.    D&B Dolce

D&B Dolce
„Dolce“ je parfem koji Vas vodi čulima kroz srce Sicilije. Spoj tradicije i modernih inovacija. Gornje note čine lišće nerolije i papaje. Srednje note čine beli amarilis, beli narcis i beli lokvanj, a donje mirisne note su sastavljene od kašmira, mošusa i sandalovine.

5.    D&B Intense

 D&B Intense
Duboko u duši svake žene leži moćna sila zvana strast. „Intense“ ima moć da tu strast zapali i pokrene. Gornje note ovog parfema su  sačinjene od nerolije i zelene mandarine. Srce čine cvet narandže i tuberoze, a donje mirisne note su spoj sandalovine, mošusa i belog sleza.

6.    D&B Pour Femme

D&B Pour Femme
Klasičan mediteranski parfem za strastvene i senzualne žene, ali  i za majke kao snažne žene koje su svesne svoje snage i svojih nagona. Gornje note čine nerolija, malina i zelena mandarina. Srednje note su sačinjene od jasmina i cveta narandže, a donje mirisne note čine beli slez, vanila, heliotrop i sandalovina.

7.    D&B Light Blue

D&B Light Blue
Radost življenja i Mediteran. Predivni  topli letnji dani i blistave svetlo plave noći. Ovakvom vremenu odgovara šareni, sveži, cvetno-voćni i zavodljivi miris „ Light Blue“. Gornje note čine kedar, jabuka i kalifornijski zvončić. Srednje note čine bambus, jasmin i bela ruža, a mirisne donje note su sastavljene od limunovog drveta, ćilibara i mošusa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име