Stilisti poznatih dama su se konačno oglasili. Progovorili su o bjuti tajnama moćnih žena u muzici.
Beyonce – ovu pevačicu pre svega karakteriše originalnost. Od minx noktiju, natapirane kose, do oblina koje sa ponosom nosi, njen izgled je glamurozan i odaje stav. Njena dugogodišnja stilistkinja kaže “Beyonce ima odličan ukus, u koji je uplela sve aspekte svoje ličnosti i tako se brendirala”. Moć ove pevačice je u kosi, kojoj posvećuje najviše pažnje. Čak i pored nege, Beyonce ima veliku kolekciju perika napravljenih od prirodne kose. Cena jedne perike, izrađene po njenoj meri košta čak 50.000 dolara.
Adele – Ova talentovana Britanska pevačica ima sve, od savršenog glasa, par kilograma viška, do mačkastih očiju. “Adele je uvek volela eye liner i trepavice” navodi Michael Ashton njen make up stilista. “Eye liner je bio osnova njene šminke, još kad smo počeli da radimo zajedno, pre pet godina, a njene prelepe oči mogu da iznesu svaki make up. Ipak mislim da je klasičan mačkasti izgled jednostavan i najefektniji kada je ona u pitanju.
Rihanna – “Ona je hrabra a to je neverovatan kvalitet” kaže Ursula Stephen, Rijanina make up stilistkinja. Još 2006 godine pevačica je potražila pomoć kako bi pobegla od “girl next door” izgleda. Dobila je asimetričnu bob frizuru koja je oduševila svet.
“Njena kosa je postala njeno najmoćnije oružje, ona ne shvata sebe previše ozbiljno pa se zato često zabavljamo ne postavljajući bilo kakve granice” kaže Ursula.
Gwen Stefani – njen izgled je podjednako inspirativan kao i muzika koju peva. Dobro je poznat njen kristalno beli ten, crveni karmin i dramatično iscrtane oči. Ona je sinonim za “dramatic look”. Jednom se poznata pevačica našalila : “Ne stavljam uvek crveni karmin ali moj muž ga jako voli, pa ću ga dokle god sam udata nositi”.
Katy Perry – Katy se izdvaja prvenstvaeno bojama kose koje su iz meseca u mesec različite. “Ona najviše voli trepavice, tečni eye liner i svetli karmin” kaže njen dugogodišnji šminker Jake Baily. Nikada je nemožete videti sa istim karminom dva puta.Jako voli da kombinuje različite boje i pravi šareniš po licu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име