Stvari koje ne smemo sebi da dozvolimo ovog leta, čak ni na plaži.
Kupaći kostim za poziranje
Kupaći kostim sa tračicama, preklopima, ukrasima, polu-jednodelni, izgleda fenomenalno ali samo na naslovnoj strani časopisa. Nećete dobro izgledati ako u takvom komadu legnete na pesak i sunčate se. Pitam se, kako li izgleda telo nakon takvog sunčanja? Btw, muškarcima je favorit običan bikini. Preporuka je da takav kupaći kostim nosite samo pored bazena, na nekim žurkama, sa adekvatnim asesoarom i možete delovati vrlo elegantno.
Čizme na +40
Od kada se pojavio trend letnjih čizmi, nismo bas oduševljene istim. Pa složićete se, postoji li išta lepše od ženskog stopala u sandali?
Letnje čizmice napravljene su od sirove kože ili rupičastog materijala, sa otvorenim prstima i retko kome stoje dobro stoje. One skraćuju noge, teške su za kombinovanje a stopalo se znoji u njima, pa zamislite ostale poteškoće koje kreću odatle.
Loš donji veš
Donji veš koji vam je mali ili neudoban može sve da upropasti. Ako se veš ocrtava ispod haljine, ona gubi svu svoju eleganciju i počinje da biva vulgarna i prosta. Uz letnje lagane materijale, svetlih i nežnih boja i dezena nosite veš boje kože. On najbolje ide uz letnje kombinacije.
Prekratak šorts
Da, leto je pravo vreme za nošenje ultra kratkih šortseva i pantalonica. Dobro idu uz baletanke i rimljanke, uz japanke i salonke, ali samo ako nisu previše kratki. Pravilo je da zadnjica ne sme da se vidi, i da šorts ne sme da bude preuzak. Birajte opuštenije varijante.
Ako su pantalonice prekratke možete delovati vulgarno a samo par centimetara više materijala učiniće da delujete seksi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име