Postoji milion načina da voljenoj osobi kažete da je volite. Ove čarobne reči se mogu pokazati na originalan i sladak način. Budite maštoviti i uživajte barem na trenutak u ljubavi.
1. Poručite pesmu preko omiljenog radija

 Poručite pesmu preko omiljenog radija
Ukoliko slušate istu radio stanicu, a trenutno niste zajedno, najbolji način da voljenoj osobi pokažete da je volite i stalno mislite na nju je da poručite pesmu. Ovakav način izjave ljubavi , čestitanja rođendana i godišnjica je nekada bio veoma popularan.
2. Napravite poslasticu

Napravite poslasticu
Napravite kolač u obliku srca ili na parčetu tosta utisnite čarobne reči i srce i servirajte mu ujutru kad otvori oči.
3. Napišite ljubavno pismo

 Napišite ljubavno pismo
Pisanje ljubavnih pisama je nekada bilo veoma popularno. Sa pojavom mobilnih telefona više se kucaju poruke, a pisma se i ne pišu. Zato budite romantični, nabavite neku lepu kovertu i napišite svojoj ljubavi šta osećate i koliko ga volite.
4. Kutija ljubavi

Kutija ljubavi
Nabavite kutiju sa sedam pregrada . Neka svaka pregrada predstavlja jedan dan u nedelji. Ispunite svaku pregradu njegovim omiljenim slatkišima i drugim sitnicama i obavezno stavite u svakoj poruku.
5. Ljubavna poruka na cveću

 Ljubavna poruka na cveću
U svetu se preteruje sa originalnošću pa se čak ljubavne poruke utiskuju na pupoljke mladih biljaka. Međutim dovoljno je da mu poklonite mladu biljku u saksiji koja nosi poruku „volim te“.

  1. Ljubav u šiframa

Ljubav u šiframa
Smislite zajedno brojeve koji bi predstavljali ljubavnu poruku na mobilnom telefonu. Na primer, brojeve 5683 čitajte kao volim te.

  1. Pokažite smisao za humor

Pokažite smisao za humor
Dok je na poslu pošaljite mu neku smešnu poruku preko društvene mreže koju koristi. Time pokazujete da stalno mislite na njega.
8. Vratite uspomene

Vratite uspomene
Sigurno ste zajedno putovali I tom prilikom kupovali razglednice. Čuvajte ih, pa poneku stavite u koverat I pošaljite mu da se I on seti kako Vam je bilo lepo. Cilj je da poželi da Vas opet negde odvede I da se lepo provedete.
9. Interesantna slika

 Interesantna slika
Poklonite mu ram za slike I umesto fotografije napišite da ga volite I nemojte završiti poruku. Cilj je da on dopiše ljubavnu poruku upućenu Vama. Eto Vam lepe zajedničke fotografije.
10. Savršeni par

Savršeni par
Za rođendan napravite skicu I naručite majice koje će pokazati da ste Vas dvoje idealan par.
11. Drugi jezici

 Drugi jezici
Naučite da kažete “Volim te” na različitim jezicima. Recimo na francuskom ili nekom drugom interesantnom jeziku. Tako možete komunicirati kada ste u društvu.

  1. Pola javno , pola tajno

Pola javno , pola tajno
Smislite šifre sa kojima ćete komunicirati na društvenim mrežama. Kad kažete “ Volim zaječarsko pivo”, to znači “Volim Z.P. Koristite inicijale na originalan način. On će reći “Volim Scarlett Johansson”, pri tom misli na Vas jer Vam je rekao da ličite na nju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име