Svako od nas želi da se prikaže najbolje što može na fotografijama. Evo nekih saveta, koje daje Shy Magazine, kako da izgledate mršavije na slikama.

  1. Fotoaparat iznad

Izgledaćete mršavije nego što jeste, ako se slikate fotoaparatom koji je samo malo iznad vas. Dovoljno je desetak centimetara iznad glave, pogled na gore, na taj način ćete zategnuti vrat i samim tim izgledati mršavije.

  1. Položaj glave

Držanje glave itekako utiče na vašu kilažu na fotografijama. Ne zabacujte glavu unazad, već je povijte napred. Tako ćete vizuelno smanjiti podbradak i izgledati mršavije.

  1. Okret

Položaj tela je jako važan. Koliko god da ste mršavi ili sitni, nikako ne stojite pravo naspram objektiva, jer ćete uvek izgledati krupnije. Trik je da kičmu i ramena držite pravo a u struku se okrenete u strenu.

  1. Uvucite stomak

Podrazumeva se da je stomak uvučen, ali pazite na ravna leđa i ramena. Nemojte preterivati, da vam se ne bi videla rebra, već uvucite stomak blago. Izgledajte prirodno da ne bi svi na prvi pogled primetili da uvlačite stomak.

  1. Ruke

Udaljite se od fotoaparata i stavite ruku na svoj kuk. Ne samo da ćete izgledati tanje već i seksi. Ruke možete držati i sa strane, ali vodite računa da vam se nadlaktice ne naboraju, već da izgledaju tanko.

  1. Tamna odeća

Tamna odeća vizuelno smanjuje a doprinosi da izgledate tajanstveno. Pazite sa odeća nije preuska a ni prevelika, izgledaćete loše i bez stila.

  1. Frizura

Kosa zavezana u rep ili zalizana nije omiljena objektivu. Neka vam kosa uokviri lice. Izbegavajte natapiranu kosu, jer ako vam glava izgleda preveliko, izgledaćete i vi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име