U vezi ste, i on se ponaša drugačije. Počinjete da zapažate neke promene u njegovom ponašanju, stilu oblačenja, govoru tela. Dobar je prema vama, i vi sad niste sigurni. Kako da otkrijete da li vas vara? Primenite nekoliko prostih pravila.

Pitajte ga iznenada, direktno

Prihvatite njegovu igru i ponašajte se normalno. A onda, sasvim iznenada, zapitajte ga najdirektnije da li Vas vara. Dok postavljate pitanje ne skrećite pogled. Možda nećete saznati istinu, ali bar ćete mu staviti do znanja da naslućujete. Možda se otvori neka nova tema, pomere neke granice u vašoj vezi. Ako ništa drugo, unećete dozu ozbiljnosti u vezu i na taj način podići tenziju ukoliko je Vaša sumnja opravdana.

Naučite kako da pročitate laž

Postoji na internetu puno saveta kako da otkrijete da li vas neko laže. Informišite se, čitajte i učite. U svakom slučaju borite se za nešto do čega vam je stalo. Iznenadićete se činjenicom da većina ljudi ne ume da laže. Iskoristite to, unesite tenziju u vezu i to će vam svakako biti od pomoći. Vama preostaje samo da gledate, pratite i prepoznate znak kad osoba laže. Pratite promene.

Pregledajte njegove lične stvari

Ukoliko vam se ukaže prilika, proverite njegov mobilni telefon. Poruke koje prima, i osobe od kojih mu poruke stižu. Posebno obratite pažnju na osobe sa kojima ima najdužu konverzaciju. Zatražite iznenada njegov telefon, ukoliko se usteže da vam ga da, zasigurno imate signal da nešto nije u redu.

Proverite njegov email, Facebook nalog…

Veliki broj prevara dešava se zbog interneta. Danas osobe provode veliki deo svog vremena pored kompjutera, tako da je to jedan od najčešćih uzroka prevara. Proverite njegov Facebook nalog, status, fotografije, listu prijatelja. Ukoliko je zaboravio da se izloguje, to vam je dar s neba. Ne oklevajte.

Smislite kako da postavite zamku

Budite lukavi snalažljivi i kreativni. Smislite neki način da ga uvučete u klopku ili eventualno ispipate puls. Recimo, otvorite lažni nalog na Facebook-u, pošaljite mu zahtev za prijateljstvom, postavite neku laznu fotografiju, kontaktirajte ga sa prikrivenom namerom da ga navedete na flert. Ponudite mu da se sastanete sa njim.Ako prihvati, biće iznenadjen susretom.

Krenite i korak dalje

Izgleda kao vrlo ekstreman korak, ali, uvek možete postaviti skrivenu kamericu u automobil, sobu ili prostoriju u kojoj najčešće boravi ili radi. Bićete ograničeni kapacitetom baterije, ali drugi limit u ovom slučaju ne postoji.

Svesno ga navedite na pogrešan korak

Ako već uveliko sumnjate da ima vezu sa strane, postavite mu konkretnu zamku. Izmislite da morate da odete van grada na neko vreme, posmatrajte s kim se nalazi, banite u stan iznenada. Pozajmite automobil od druga ili drugarice, igrajte se detektiva.

 

Možda neki od ovih koraka deluju nerealno i preterano, ali, ukoliko zaista imate sumnju da vas vara, bolje je suočiti se sa tom istinom, otkriti sve detalje i razotkrijete laži osobe kojoj ste poklonili puno poverenje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име