Prema anketama na raznim sajtovima najbolje obučena bila je Emili Blant. Britanska lepotica, koja je bila u veličanstvenoj haljini zlatne boje kreatorke Elie Saab.
Drugoplasirana je Kejt Hadson koja je nosila crnu haljinu sa dubokim deholteom i zlatnim detaljima Alekander McKueen-a.

Zlatni globus 2

Na trećem mestu je latino lepotica Džesika Alba. Christan Dior haljina boje kajsije istakla je njenu figuru do savršenstva. Njed besprekoran izgled u globalu začinila je dijamantska ogrlica i divan osmeh.
Četvrto mesto pripalo je Helen Mirren. Glumica se pojavila na crvenom tepihu u crnoj haljini Badglei Mischka. Helena haljina bila je u prvom planu, frizura je bila opuštena i svakidašnja, šminka i nakit minimalni.

Zlatni globus 3

Anne Hathaway zauzela je peto mesto sa njenom Chanel belom haljinom. Haljina je bila naglašena u struku i time isticala divnu siluetu glumice.
Šestu poziciju osvojila je Jennifer Lawrence. Njena crvena  Christian Dior haljina izazvala je podeljena mišljenja.
Sedmo mesto pripada prelepoj Jennifer Garner, supruzi Bena Afleka. Ona je svoju figuru prikazala u tamno crvenoj haljini Vivienne Vestvood.

Zlatni globus 4

Na osmom mestu je Nicole Kidman u Alekander McKueen haljini.
Deveto mestopripalo je Claire Danes, koja je u Versace haljini pokazala svoju figuru nakon skidanja kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

Na desetom mestu je Megan Fox u Dolce & Gabbana prljavo beloj čipkanoj haljini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име