Stiže proleće i pravo je vreme da razmislite o svom izgledu. Ako želite da smršate predlažemo Vam da pogledate neke od saveta koji Vam u tome mogu pomoći. Radi se o malim promenama koje mogu da daju značajne rezultate i to za samo sedam dana.

1.    Izbegavajte upotrebu šećera u ishrani
Eliminišite šećer i Vaš organizam će se lakše osloboditi toksina i samim tim ćete sprečiti nadutost organizma. Ako se pridržavate ovog pravila za sedam dana ćete imati vitkiji stomak.

2.    Ne konzumirajte alkohol
Alkohol pored toga što sadrži šećer i provereno goji sadrži i toksine. Zato ne konzumirajte alkoholna pića i za sedam dana ćete smanjiti masne naslage oko stomaka.

3.    Eliminišite ili smanjite upotrebu kafe
Kofein kao toksin stimuliše nervni sistem i pomaže Vam da lakše započnete dan. Međutim kafa izaziva nadutost organizma tako da nije zdrava i ne treba preterivati u njenoj upotrebi. Umesto kafe razbudite se  sokom od sveže ceđenog voća.

4.    Povećajte fizičku aktivnost
Ako niste do sada vežbali pravo je vreme da počnete sa kardio vežbama, zatim šetnjom, jogom, vožnjom bicikle. Dovoljno je 30 minuta fizičke aktivnosti dnevno da biste se za sedam dana oslobodili viška kilograma.

5.    Pijte dosta vode
Poželjno je da se dnevno popije od 8 do 12 čaša vode. Ako Vam voda ne prija u tolikoj količini onda  joj možete dodati nekoliko kapi limuna. Limun je prirodni diuretik koji će takođe ublažiti nadimanje organizma.

6.    Merite se svakog jutra
Ne preterujte sa merenjem. Međutim dok se za ovih sedam dana pridržavate ovih sedam pravila poželjno je da se ujutru pre doručka izmerite i pribeležite rezultat. Čisto da biste videli da li ste na dobrom putu.

7.    Jedite mini zdrave obroke u toku dana
Umesto da jedete tri ogromna obroka u toku dana koji se teško razgrađuju predlažemo Vam 5 do 6 mini obroka dnevno. Posle 8 uveče nemojte jesti. Zapamtite, jedino ako ste uporni i disciplinovani možete ostvariti svoj cilj i to za samo sedam dana.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име