Verovatno ste pokušavali na različite načine da se oslobodite celulita, ali Vam nije uspevalo. Treba biti uporan i kombinovati više metoda da biste ga pobedili zauvek. Predlažemo Vam četiri načina da se prirodnim putem bez invazivnih krema i estetske hirurgije rešite ove dosadne narandžine kore.

1.    Pijte puno vode
Vašem telu je potrebna tečnost da bi razlagalo masne ćelije i eliminisalo toksine iz organizma. Popijte po jednu čašu vode svakih sat vremena i sprečićete pojavu celulita i mnogih drugih bolesti.
2.    Vežbajte
Bavite se aerobikom, borilačkim veštinama, trčanjem, kardiovaskularnim vežbama, plesom jer ove fizičke aktivnosti razvijaju mišićnu srukturu i eliminišu celulit. Važno je znojiti se kombinovanjem više različitih vežbi kao što su trčanje, dizanje tegova, vožnja bicikla i tako dalje.
3.    Masaža kafom
Možda zvuči čudno, ali je naučno dokazano da zrna kafe smanjuju celulit. Potrebno je zagrejati zrna kafe i njima masirati problematična područja oko 15 minuta. Kafa smanjuje celulit tako što utiče na količinu vode koja se nalazi u masnim ćelijama. To nije lek, samo efikasno lečenje. Umesto kafe na isti način možete iskoristiti morsku travu. Sve ovo možete uraditi sami u svom domu.
4.    Dijeta
Celulit ima veze sa hranom koju unosimo. Namirnice pune masti, soli, šećera se putem toksina talože u narandžinoj kori. Zato izbegavajte slatkiše, sokove, sosove, alkohol i jedite kiselo voće, povrće, hranu bogatu vlaknima, ribu. Uvedite zdrav doručak, a izbacite večeru u kasne sate.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име