Da biste upotpunili svoj outfit potreban Vam je neki  zanimljiv komad nakita. Masivna  kragna ogrlica u boji je dobar izbor, a i trend ovog leta. Slaže  se uz haljine, suknje, pantalone. Može se nositi preko dana i uveče. Čini Vas posebnom i elegantnom. Pogledajte kako možete ove ogrlice kombinovati sa ostalom garderobom.

Outfit broj 1
U beloj haljini od čipke izgledaćete ženstveno i romantično. Ukoliko sa ovom haljinom nosite pump cipele bićete u pravom rokerskom fazonu. Da biste upotpunili svoj outfit stavite kragna tirkiznu ogrlicu i crveni karmin.
01 modna kombinacija

Outfit broj 2
Za posao možete kombinovati olovka bež suknju, majicu sa mornarskim prugama, elegantne plave cipele i odgovarajuću torbu. Vaš izgled će biti potpun ukoliko stavite ogromnu zlatnu ogrlicu oko vrata. Sa njom ćete izgledati moćno i odlučno.

02 modna kombinacija

Outfit broj 3
Ako idete u šetnju, bioskop ili na rođendane možete nositi teksas suknju, sandale u rimskom stilu i malu crvenu torbu. Ukoliko stavite ogromnu kragna ogrlicu Vaš kežual izgled će dobiti malo glamura.

03 modna kombinacija

Outfit broj 4
Kapri pantalone su u trendu ove sezone. Sa njima možete ići bilo gde, ali ukoliko ih kombinujete sa jednostavnim sandalama na platformu i ovako sjajnom ogrlicom izgledaćete originalno i fantastično.
04 modna kombinacija

Outfit broj 5
Mala crna haljina se odlično uklapa sa crvenim baletankama i crvenim ili breskva karminom. Upotpunite svoj outfit sa jednom ovakvom čarobnom kragna ogrlicom i spremni ste za zabavu.

05 modna kombinacija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име