Svake godine se pojavljuju novi i interesantni modeli čizmica do članka tako da ove čizmice postaju sastavni deo cipelarnika skoro svih dama. Mogu se nositi i kombinovati na različite načine, ali i tu postoji preterivanje. Na primer, damama koje imaju obline se ne preporučuje da nose čizmice do članka uz cropped pantalone i kraće helanke. Takođe, ni visoke i mršave dame ne bi trebalo da nose ovu kombinaciju jer će izgledati niže i deblje. Zato slušajte savete stilista i pogledajte kako bi trebalo nositi čizmice do članka.
1.    Čizmice do članka sa dugom suknjom
Prelepu i klasičnu jesenju kombinaciju predstavljaju čizmice do članka i duge suknje. Uz maksi suknju, bezobzira da li je uska ili šira, možete nositi čizmice sa debljom, tanjom štiklom ili potpuno ravne čizmice. Izbor je Vaš, ali je bitno da se noge ne vide.

 Čizmice do članka sa dugom suknjom
2.    Čizmice do članka i kratke suknje
Ova kombinacija takođe dobro funkcioniše. Bitno je samo da potražite suknju koja je malo iznad kolena ili kraća. Kada formirate sopstveni outfit od čizmica i mini suknje, neka Vam kostim kod umetničkog klizanja bude vodilja.

3.    Najbolje pantalone za čizmice do članka
Pantalone možete nositi i preko čizmica do članka. Ali je najbolja kombinacija sa uskim pantalonama koje možete ugurati u čizme. Na primer, uske farmerice.

4.    Čizmice do članka i helanke
Kraće helanke se ne preporučuju,  dok su duge helanke fantastične u kombinaciji sa čizmicama do članka. Crne helanke idu uz čizmice sa raznovrsnim printovima, dok helanke sa printom treba pažljivo kombinovati sa čizmicama koje takođe imaju neki print.

Čizmice do članka i helanke
Napomena: Uz čizmice do članka izbegavajte da nosite cropped pantalone, kraće helanke, midi suknje, šortc i kapri pantalone.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име