Uzbuđeni ste zbog nove ljubavne veze. Još uvek ne znate kako da se ponašate, a da ne prenaglite. Potreban Vam je savet. Morate da igrate polako i po pravilima koko bi Vaš odnos sa novim partnerom tokom vremena postao uigran i savršen.Većina mladih ljubavnika žuri u novu romansu. To je pogrešno jer da bi se partneri dobro upoznali potrebno je mnogo više vremena i strpljenja.
Da biste ljubav i uzbuđenje držali na visokom nivou viđajte se često, ali ne svakog dana. Završavajte svoje svakodnevne obaveze, a sastanke sa novim partnerom rasporedite dva puta u toku nedelje.

Nemojte biti nametljivi. Naučite da jedno drugom date dovoljno prostora i da ne otkrivate odmah sve informacije. Budite tajanstveni i poštujte njegovu tajanstvenost.
Ne očekujte poklone svakog dana. Ljubav se ne kupuje darovima. Ekstravagantne poklone možete očekivati tek kad budete potpuno sigurni da ste rođeni jedno za drugo. Do tada je dovoljan i jedan cvet kao znak ljubavi i pažnje.
Ne žurite i ne srljajte u seksualne odnose odmah prvih dana. Partner može pomisliti da Vam samo zato i treba. Do seksa će doći polako vremenom kada oboje budete sigurni u to.
Nemojte biti posesivni jer to nije dobro za vezu. Posesivnost je znak nesigurnosti i ljubomore. Setite se da ste još na početku veze i da treba dobro da upoznate partnera da biste videli da li je pravi čovek za Vas. Zato ne insistirajte da stalno budete sami već izlazite na žurke i družite se.
Kada nađete novog partnera ne očekujte da on menja svoje navike i da Vam se prilagođava. Za dobru vezu je bitno  da prihvatite jedno drugo sa svim svojim manama i vrlinama.
Na početku veze nemojte  očekivati da će  reći da Vas voli. Samo polako jer da biste čuli ove magične reči potrebno je da prođe najmanje mesec dana. Sve ostalo nije iskreno.
Nemojte odmah da zovete prijatelje da ih upoznate sa novim dečkom. Nije on igračka koju želite svi da vide. Pustite da malo prođe vreme, a pravi prijatelji će to razumeti.
Da bi nova veza prerasla u dobar odnos potrebno je da razgovarate sa novim partnerom. Da saznate šta voli, šta ne voli, šta ga interesuje. Da pronalazite zajednička interesovanja. Da gradite čvrstu i stabilnu vezu koja se neće zasnivati samo na seksualnoj privlačnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име