Animal  print je već više godina modni trend. Nema modne revije, a da neki kreator svoje medele ne obuče u garderobu sa životinjskim printom. Ovaj modni hit je toliko popularan da se može naći na svim odevnim kombinacijama i modnim detaljima. Zato bi svaka dama trebalo u svom garderoberu da ima najmanje jedan komad odeće sa životinjskim printom. Pogledajte na koje načine možete kombinovati garderobu sa životinjskim printom.

1.    Veličina je bitna

Kada kombinujete odeću vodite računa o veličini životinjskog printa. Kad želite da izgledate jednostavno, a to znači da je jedan deo garderobe jednobojan drugi treba da bude sa velikim životinjskim printom. Ako želite da ovaj print uklopite sa nekim drugim printom onda izaberite manji životinjski print. U suprotnom bi Vaša kombinacija delovala prenatrpano.

2.    Ne idite na suviše divlje kombinacije

Možete celokupni Vaš izgled da zasnivate na garderobi i detaljima sa životinjskim printom, ali to deluje suviše napadno i divlje. Životinjski print se lepo uklapa sa teksasom, kao i sa štrikanim džemperima.

3.    Dodajte pop boje

Životinjski print se uglavnom zasniva na zemljanim bojama tako da ga lepo možete iskombinovati sa svetlijim, pop bojama. Ovakve kombinacije su idealne za vrele letnje dane.

4.    Koristite ga kao modne detalje

Tokom jeseni smo skloni da nosimo tamne boje svuda. Od crnih mantila preko pantalona do crnih čizama. Međutim da bi jesenje i zimske kombinacije bile življe i zanimljivije nosite modne dodatke sa životinjskim printom kao što su marame, torbice i čizmice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име