Hladnija godišnja doba ne donose samo niže temperature i praznike već i drugačiji način odevanja. Svetli, cvetni komadi odeće su zamenjeni tamnijim nijansama i umerenom štampom, a visoke potpetice raznovrsnim i interesantnim čizmama. Jedan od najomiljenijih zimskih printova kod dama je karirana štampa. Karirano se nosi od glave do pete, a može se kombinovati i sa drugim printovima pri čemu treba voditi računa o proporcionalnosti. Evo nekoliko zanimljivih kombinacija karirane garderobe.

1.    Karirane pantalone

Ove pantalone se tokom hladnih zimskih dana mogu nositi umesto farmerki. Možete birati svetlije ili tamnije nijanse karo pantalona. Odlično se uklapaju sa tamnijim džemperima,jaknama i čizmama.

2.    Karirani kaput

karirani kaput
Kaputi su neizostavni odevni predmet tokom hladnih godišnjih doba. Štite Vas od hladnoće i omogućavaju Vam da ispod njih obučete neku tanju ili svečaniju garderobu. Da biste razbili monotoniju možete umesto običnog kaputa nabaviti karirani. Boja i dužina karo kaputa je Vaš izbor.

3.    Karirana suknja

Škotske suknje su se vratile na modnu scenu u velikom stilu. Možete ih kombinovati sa hulahopkama, čizmama iznad kolena, elegantnim cipelama, crnim rolkama i bluzama i sa ogromnim nakitom. Nose se karo suknje različitih dužina.

4.    Karirane košulje

Karo košulje su veoma  zahvalan komad odeće jer se mogu lepo uklapati sa ostalom garderobom. Mogu se nositi zakopčane ili otkopčane sa majicom ispod. Takođe lepo stoje uz farmerke i džempere.

5.    Karirani šal

karirani sal
Karirani šal nosite uz jednobojne kapute neutralnih boja. Pored toplote ovakav karo šal će sigurno dodati boje i osvežiti Vaš celokupni zimski izgled.

6.    Karirana haljina

Ako volite haljine onda je za hladne dane karirana haljina za Vas najbolji izbor. Uz ovu haljinu bi ostali komadi garderobe trebalo da budu neutralnih boja. Možete ispod nositi i helanke.

Pogledajte još neke zanimljive karirane komade odeće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име