Kaubojske čizmice su postale veoma popularne poslednjih godina pogoto kao deo jesenjeg i prolećnog outfita. Postoje različiti stilovi ovih čizmica za koje važi pravilo da su jednostavne i lake za kombinovanje. Najčešće se nose uz farmerice i šortceve, ali se isto tako dobro uklapaju uz suknje i haljine. Kaubojske čizmice do članka najlepše stoje uz kratke haljine. Čizmice su upadljive same po sebi tako da ne treba preterivati sa ostalim modnim detaljima. Da biste lakše osmislili svoju prolećnu modnu kombinaciju predlažemo Vam da pogledate koje haljine najlepše stoje uz kaubojske čizmice.
1.    Košulja haljina ( shirt dress) sa dugim rukavima
Na početku proleća je obično hladnije i promenljivo vreme. Tada možete nositi svoje kaubojske čizmice sa shirt haljinom sa dužim rukavima. Ovo je moderna dnevna prolećna kombinacija. Takođe možete ispod haljine obući deblje hulahopke, a preko haljine prsluk ili teksas jaknu i tako napraviti večernji prolećni outfit.


2.    Teksas haljina
Teksas je materijal koji se oduvek kombinuje i samim tim najbolje slaže sa kaubojskim čizmama. Uz vestern čizmice do članka se preporučuje tamnija teksas haljina i što jednostavniji modni detalji da ne biste izgledali kao da nosite kaubojski kostim.


3.    Boho haljine
Boemske ili boho šik haljine lepo stoje uz kaubojske čizmice pogotovo od antilopske kože. Najbolje je izabrati belu haljinu koja može imati i čipku kao detalj. Ovu kombinaciju pored proleća možete nositi i tokom leta. Izaberite torbu jednostavnog kroja sa crno belim printom koji podseća na folklorne motive.

4.    Letnje haljine sa cvetnim printom
Cvetni print je jedan od najpopularnijih prolećnih printova. A pogotovo haljine sa cvetnim printom. Uz kaubojske čizmice se preporučuju haljine sa tamnijim cvetnim printom. Ukoliko je haljina na bratele preko obucite teksas jaknu. Pogledajte još neke zanimljive kombinacije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име