Svake sezone neki novi modni detalji se pojave, privuku veliku pažnju i vrlo brzo postanu trend. Neki od ovih detalja su veoma skupi i samim tim nisu dostupni širokim masama. Ali, na sreću postoje i oni koji odgovaraju našim budžetskim mogućnostima.
Sa adekvatnim i originalnim nakitom se može začiniti letnja garderoba. Zato Vam predlažemo da pogledate kakav se nakit nosi ovog leta.

1.    Nakit sa znacima zodijaka
Zodijak nakit je bio popularan sedamdesetih godina prošlog veka, ali je i ovog leta veliki trend. Možete ga kupiti po nižoj ceni na uličnim tezgama. Međutim, ukoliko baš želite neki markirani komad ovog nakita onda ćete morati da izvojite i veću sumu novca.

2.    Glomazan nakit
Glomazan, predimenzioniran, upadljiv nakit se nosi već nekoliko sezona. Od velikih ogrlica, preko narukvica do prstenja. Cilj ovog nakita je da se istovremeno postigne glamurozan, ali i neobičan i zabavan izgled. Ovaj nakit se odlično uklapa uz minimalnu letnju garderobu.

3.    Narukvice sa perjem i krznom
Zahvaljujući Pradi koja je svoju kolekciju proleće – leto 2014 začinila narukvicama sa perjem ove narukvice su postale veliki hit u svetu. Pored peraja na ulicama se nose i narukvice sa krznom, cvećem i drugim zanimljivim detaljima.

4.Zlato

Zlato nikada neće izaći iz mode. Ovog leta se nosi pre svega žuto zlato jer ističe potamnelu boju kože od sunca. Nose se lančići, prstenje, a naročito zlatne narukvice.

5.    Naušnice – Ear Cuffs
Sa ovakvim prelepim naušnicama ovog leta ćete postići jedinstven i sjajan izgled. Osećaćete se kao rokerska zvezda. Ove minđuše su veliki trend ove sezone i odlično se uklapaju uz raznovrsnu letnju garderobu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име