Ako planirate da tokom avgusta ili možda septembra idete na more onda Vam predlažemo da pogledate neke od zanimljivim kombinacija sa kupaćim kostimima, kao i koji su kupaći kostimi najpopularniji ove letnje sezone.

1. Kupaći kostimi uz šešire
Jednostavna kombinacija sa kojom ćete odmah postići dovoljno seksi, ali i damski izgled. Šeširi bilo da su sa širokim obodom ili klasični lepo stoje kako uz jednodelne tako i uz dvodelne kupaće kostime.

2. Kupaći kostimi uz nakit
Više puta smo pričali da se nakit ne preporučuje na plaži pogotovo onaj skupoceni. Međutim, već nekoliko sezona aktuelni su lanci za telo koji lepo idu uz kupaći. Možete ih nositi kako na plaži tako i na zabavama pored bazena.

3. Kupaći kostimi uz marame
Retro look je poslednjih nekoliko godina doživeo veliki comeback. Da biste postigli retro izgled na plaži dovoljno je da uparite svoj kostim sa crvenom maramom koju možete vezati kao turban ili nositi umesto trake oko kose.

4. Kupaći kostimi spuštenih ramena
Ako su Vam dosadili klasični kupaći kostimi onda nabavite neki sa spuštenim ramenima. Spuštena ramena su hit ove sezone, sa njima ćete izgledati ženstvenije i mlađe.

5. Kombinacija kupaćih kostima
Verovatno znate da je poslednjih nekoliko godina aktuelno miksovanje različitih kupaćih kostima. Ovo se naravno odnosi na dvodelne kupaće koje možete mešati, ali vodite računa kod slaganja boja ili printova.

6. Kupaći kostimi kao bluze
Neki kupaći kostimi su toliko lepi da bi šteta bilo nositi ih samo na plaži ili bazenu. Zato ih nosite umesto bluza na bratele. Uparite ih slobodno uz maksi suknje ili šire pantalone, obujte sandale na štiklu, stavite šešir, ponesite svoju laganu letnju torbu i spremni ste za izlazak. Kada je hladnije možete preko ogrnuti neku kraću jaknu ili kardigan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име