Veštačko krzno se poslednjih godina na modnoj sceni pojavljuje u velikom stilu. Nose se različiti krzneni komadi odeće i lepo se uklapaju sa ostalom garderobom. Pogledajte neke od interesantnih odevnih kombinacija koje između ostalog sadrže i krzno.

1.    Krzneni kaput

 Krzneni kaput
Sa kaputom od veštačkog krzna sigurno ćete postići rokerski izgled. Možete se opredeliti za jednobojan ili kaput sa fanki dizajniranim krznom. Kaput uparite sa uskim kožnim pantalonama ili kratkom suknjom od veštačke kože. Na kraju izaberite šešir sa nekim interesantnim, retro obodom.

2.    Krzneni prsluk

 Krzneni prsluk
Crni i oker prsluk se mogu lepo uklopiti sa jednobojnim duksericama i debljim džemperima, uskim pantalonama ili helankama i bajkerskim čizmama. Izgled začinite nekim slatkim šeširom.

3.    Krznena suknja

Krznena suknja
Suknja od veštačkog krzna sa čipkanom bluzom ili svilenom zlatno metalik bluzom je odlično osveženje i zamena za koktel haljine. Začinite svoj izgled visokim potpeticama.

4.    Modni detalji

Veštačko krzno možete nositi i kao modne detalje. Uz koktel haljinu, kratke pantalonice ili suknju možete poneti torbu sa interesantno dizajniranim krznom. Takođe možete izabrati narukvicu ili cipele koje na sebi imaju krznene dodatke. Sigurno ćete izgledati fanki i biti u trendu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име