Lak za nokte je naravno veoma raznovrsan što se tiče boja i nijansi. Popularne boje lakova za nokte se zajedno sa ostalim trendovima menjaju iz sezone u sezonu a nainteresantniji dizajni noktiju se promovišu na društvenim mrežama. Tokom zime dominiraju lakovi za nokte tamne i zagasite  nijanse, a leti šljašteće, upadljive neonske, svetlije kao i pastelne boje. Međutim, postoje i  neke univerzalne boje lakova  za koje modni stilisti smatraju da se mogu  nositi preko cele godine  jer se dobro uklapaju i uz zimsku  i uz letnju garderobu. Takođe, radi se o nijansama koje su prikladne za  sve prilike od poslovnih, preko  kežual do večernjih i svečanijih prilika. Od disko glittery i moćnih metalik pogledajte koje su  još boje lakova za noktiju univerzalne i idealne za sve prilike.

Lak za nokte  – Kul siva  boja

Radi se o savršenoj mešavini plave, zelene i sive boje koja lepo pristaje svakoj boji tena.Lepo stojikako uz  kapute tako  iuz letnje, lepršave haljine i sandale.

 kul siva

Lak za nokte – Ponoćno plava  boja

Metalik boje su hit kada je u pitanju šminkanje očiju i usana. Međutim, ove godine jedna od popularnijih nijansi na noktima je i sjajna plavkasto crna koja podseća na ponoćnu boju neba.ponocno plava

Metalik šljiva boja

Ako ste ljubitelj klasičnih ružičastih lakova onda ove sezone obavezno probajte ovu metalik šljiva nijansu koja izgleda veoma moćno i ženstveno. Odlična  nijansa  za  svečanije  prilike.

lakovi za nokte metalik sljiva boja

 Lak za nokte – Boja srebra

Ako ste ljubitelj neutralnih nijansi onda razmislite o ovoj srebrnoj boji sa dodirom metalika. Metalik nijanse  lakova će  uvek  biti  u modi.

lakovi za nokte boja srebra
Tamno narandžasta

idealna za one dame koje vole modu 70 – tih i boemski stil. Ova  topla  nijansa  veoma lepo  stoji  na  noktima i  ide  uz  sve odevne kombinacije.

lakovi za nokte tamno narandzasta

Topla braon boja

Tamniji  lakovi za  nokte se uvek  lakše  kombinuju uz  različitu  garderobu, zato se  i  smatraju  univerzalnim. Jedna od klasičnih  tamnijih  varijanti jeste i ova nežna toplo braon boja.lak topla braon boja

Disko Glittery

Bez šljokica i sjaja se ne može zamisliti nijedna žurka. Pred nama je lak koji predstavlja mešavinu srebrne i plave boje i to sa puno, puno šljokica.lak za nokte - disko glittery

Vatreno crvena boja

Crvena je  klasična  boja  i ona će  uvek  biti u  trendu. Zato svim damama koje vole ovu boju preporučujemo da izaberu vatreno crvene nijanse lakova za svoje nokte. Izgledaćete moćno i bićete sigurno  primećene  gde  god  da se pojavite.

 lak za nokte - vatreno crvena boja

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име