Za maksi haljine važi pravilo da lepo stoje svim damama bez obzira na oblik tela. Potrebno je samo odabrati odgovarajući kroj i dezen i uživati u letu. Ove haljine možete nositi od jutra do mraka jer se lepo uklapaju kako uz dnevne tako i uz večernje modne detalje.

1.    Somotska Becky print maksi haljina
Kroj i maslinasti detalji na ovoj haljini podsećaju na vojni ili militaristički stil koji je u trendu već nekoliko sezona. Ispod ove haljine možete nositi običnu belu majicu na bratele i neke interesantne sandale.
 Somotska Becky print maksi haljina
2.    Warehouse maksi haljina
Ovog leta u trendu su odevni komadi sa takozvanim lava printom. Ovu haljinu uparite sa svojim omiljenim ravnim sandalama i sigurno ćete postići upečatljiv izgled.
Warehouse maksi haljina
3.    Oasis Butterfly maksi haljina
Haljina sa interesantnim okovratnikom i dezenom koji podseća na skup leptira se odlično uklapa sa zlatnim modnim detaljima.
Oasis Butterfly maksi haljina
4.    Warehouse čipkana maksi haljina
Ako ste upravo primili poziv za neki formalni događaj ovog leta onda je ovakva žuta čipkana haljina idealan izbor za Vas. Sigurno ćete izgledati prelepo i elegantno. Ova žuta boja dobro ide uz sve boje kose i kože.
Warehouse čipkana maksi haljina
5.    Uterque plisirana haljina
Ova plisirana maksi haljina u predivnoj kobalt plavoj boji je idealan izbor za plažu. Uveče je možete nositi sa nekom interesantnom ogrlicom i ukrašenim sandalama.
Uterque plisirana haljina
6.    M&S prugasta maksi haljina
Idealna letnja haljina koja  svojim dezenom savršeno odgovara morkim i letnjim temama. Samo je prebacite preko kupaćeg i spremni ste za večernju šetnju pored mora ili po gradu.

 M&S prugasta maksi haljina

7.    Asos maksi haljina
Retro maksi haljina sa cvetnom štampom i prelepim sunčanim letnjim nijansama. Kada je obučete imaćete utisak kao da ste na Havajima.
Asos maksi haljina
8.    Marquee Parade maksi haljina
Ako ste ljubitelj umetničkog stila i volite neobične oblike i štampu onda je ova haljina idealan izbor za Vas.
 Marquee Parade maksi haljina
9.    Coast Daya maksi haljina
Ovu haljinu možete nositi na letnjim svadbama i sličnim proslava. Ima prelep i moderan kroj, a crne trake sa strane daju iluziju tanje siluete.
 Coast Daya maksi haljina
10.     Asos crna maksi haljina
Ako baš insistirate na crnoj boji onda se opredelite za jednu ovakvu maksi haljinu koja ima interesantne rukave sa čipkanim detaljima. Ovakve haljine je najbolje nositi uveče i to na nekim svečanim događajima. Preko dana je ne preporučujemo.
 Asos crna maksi haljina

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име