Meghan Markle i Prince Harry intervju koji su imali u emisiji kod Oprah Winfrey je podigao veliku prašinu u svetskoj javnosti. Izneli su sve ono što im je bilo na duši ili kako bi mi rekli „ prljav veš“ kraljevske porodice.

Dva dana nakon emisije kraljevska porodica još uvek nije odgovorila na optužbe para uključujući i one da je jedan od članova porodice ispitivao koliko će koža njihove bebe biti tamna, kao i to da su odbili zahtev vojvotkinje od Saseksa za medicinsku pomoć kada je imala samoubilačke nagone.

Meghan Markle i Prince Harry intervju je bio izuzetno gledan, a mišljenja javnosti su podeljena. Dosta je onih koji ih podržavaju , ali i onih koji ih optužuju. Serena Williams ih je javno podržala dok britanski premijer Boris Johnson nije želeo da se meša u „ kraljevsku dramu“. Pogledajte šta se sve saznalo nakon ovog intervjua.Meghan Markle i Prince Harry intervju

 • Meghan i Harry su najavili da očekuju drugo dete – devojčicu i da će to biti njihovo poslednje dete.
 • Odluku da prekinu toksičnu vezu sa kraljevskom porodicom su doneli tokom turneje po Australiji 2018 godine. To je bila prekretnica u njihovim životima.
 • Najveću bombu je izazvala ispovest para oko boje kože njihovog prvog deteta. Naime, jedan član kraljevske porodice, koga nisu hteli da imenuju, je dok je Meghan bila trudna izjavio zabrinutost oko boje kože deteta. Ako koža bude tamnija dete će izgubiti titulu ili obezbeđenje. To je njih kao mlade roditelje veoma potreslo.
 • Meghan je takođe iskreno govorila i o svom mentalnom zdravlju neposredno pre napuštanja kraljevske porodice. Rekla je da je stigla do tačke u kojoj jednostavno više nije želela da bude živa. To je bila misao koje je stalno mučila.
 • Spominjući svoju pokojnu majku, princezu Dajanu, Hari je rekao da bi ona sada, da je živa, bila i ljuta i tužna zbog cele ove situacije. Ipak on smatra da bi ona pre svega želela da oni budu srećni.
 • Otkrio je da mu je kraljevska porodica oduzela finansije i da su se do sada izdržavali od sredstava koja su mu ostala od majke, princeze Dajane.
 • Par je takođe otkrio da su se venčali u tajnosti tri dana pre zvaničnog venčanja. To niko nije znao.
 • Hari je priznao da u početku njegov otac princ Čarls nije hteo da mu odgovori na pozive, ali da sada opet razgovaraju. Takođe je priznao da želi da se pomiri sa bratom Vilijamom, ali da je sada između njih prazan prostor ili kako je to Hari rekao „space“.
 • Megan je rekla da nikada nije rasplakala Ketrin odnosno Kate Middlton. Međutim, Kejt je nju rasplakala uoči venčanja oko  devojčica što nose cveće, ali da joj se kasnije izvinila i donela joj cveće.
 • Par i dalje razgovara sa kraljicom i veoma je poštuju.
 • Na kraju intevjua Megan se zahvalila svom mužu što joj je spasio život. „On je jasno doneo odluku koja mi je spasila život i spasila sve nas“.