Da li ste spremne da isprobate moderne kombinacije sa mint bojom? Ova boja je jedna od najpopularnijih boja za 2020 godinu a mint kombinacije dobijaju na popularnosti. Kaputi i blejzeri su bili dominantni tokom zime. Za leto 2020 možete isprobati ostale komade odeće u ovoj boji od haljina do cipela. Pogledajte na koji način možete kombinacije sa  mint bojom uklopiti u deo moderne kombinacije za leto 2020.

Modne Kombinacije sa Haljinama

Jedna od najlepših komada odeće koji će se nositi ovog leta jesu i haljine sa mint bojom. Ova prelepa i nežna boja će Vam u svim prilikama dati svež i mladalački izgled. Upotpunite svoju kombinaciju modnim detaljima u boji zlata.

 

Pantalone

Od farmerki preko trenerki u ovoj boji možete naći različite modele pantalona. Izaberite nijansu i model pantalona koji se Vama sviđa i odgovara prilikama u kojima želite da ih nosite. Za svečane prilike kombinujte pantalone uz bele bluze i košulje.

 

Suknje

Osvežavajuća i elegantna boja suknje će sigurno privlačiti pažnju i dati poseban pečat Vašem celokupnom stajlingu. Najsigurnije je kombinovati suknju sa crnom ili belom obućom. Takođe, držite se minimalističkog stila koji je sada u modi. To znači da je ova boja sama po sebi smela i zato je pustite da dominira u Vašem stajlingu.

 

Mint Kombinacije –  Šortcevi

Šortcevi i bermude su u modi ovog leta zato ih slobodno nosite.  Šorcevi i bermude u ovoj boji su idealni za kežual prilike i to uz klasične crne ili bele patike i majice. Ceo outfit možete začiniti torbicom u bež ili zlatnoj boji.

 

Kombinacije sa Košuljama

Da li želite da osvežite svoje poslovne letnje kombinacije? Onda nabavite košulju u ovoj lepoj boji. Za posao nosite košulju uz crnu olovka suknju. Za kežual i večernje varijante samo zamenite olovka suknju belim pantalonama ili A-line kraćom suknjicom. Začinite svoj outfit braon clutch torbom i zlatnim minđušama, alkama.

Ukoliko  vam se sviđa ova boja  znajte da  se  radi o svestranoj  boji   koja  se lepo može podudarati sa  drugim bojama. Najlepše stoji  uz crnu i belu  mada je  možete uklapati i uz  pastelne  nijanse  poput boje breskve, pastelno plave i žute. Mnogo je  opcija,  zato je  slobodno isprobajte.