Predstavljamo Vam moderne jakne za jesen 2020 koje će vam dobro doći krajem leta i početkom jeseni tokom hladnijih dana. Treba uživati u toplom vremenu koliko god ono traje. Međutim, sa približavanjem septembra obično se temperature smanjuju i menjaju iz dana u dan. Često su jutra i večeri izuzetno sveže pa su nam neophodni adekvatni odevni komadi koji će nas ugrejati. Zato vam savetujemo da počnete da razmišljate o nabavci moderne jakne za jesen 2020.

Teksas kao i kožni komadi su vanvremenski i uvek su dobar izbor. Tu su i nezaobilazni trench mantili koje već sada svaka žena sigurno ima u svom ormaru.Ponuda je velika i raznovrsna, a modni stručnjaci su izdvojili nekoliko modela koji će sigurno dominirati tokom jeseni 2020 godine. Pogledajte o kojim je modelima reč.

Teksas moderne jakne za jesen

Ove godine teksas je veoma aktuelan kao materijal. Nose se farmerice različitih modela, teksas šortcevi, suknje, haljine, košulje, jakne. Pored crop top modela koji su dominirali tokom proleća i leta za jesen su rezervisani oversized modeli i to isprani teksas, beli teksas, bordo, crni kao i klasični teget teksas. Radi se o bojama koje se slažu sa svim ostalim bojama i dezenima pa se lepo mogu kombinovati. Dobar su izbor za prelazni period jer lepo stoje uz haljine, letnje pantalone, crop top majice kao i uz sandale i papuče. Obično su u kežual stilu, mada postoje i elegantniji modeli koje možete nositi i na posao uz poslovnu garderobu.

Blejzer

Blejzer ili sako je još jedan model koji ćemo viđati svuda ove sezone. Idealan je za prelazne periode kada su jutra i večeri malo hladniji. Za jesen 2020 preporučuju se blejzeri i za posao i za svakodnevne aktivnosti po gradu. Od jednobojnih dominiraće oni u zelenim i plavim nijansama. Što se tiče dezena nosiće se karirani kao i blejzeri sa animal printom pre svega printom zmije. Karirani blejzeri lepo stoje uz patike i farmerke i odraz su sportske elegancije. Modeli sa zmijskim dezenom su sami po sebi moćniji i dobro stoje uz štikle i neke izazovnije komade odeće.

Bomber moderne jakne za jesen

Radi se o ženskim bomber modelima koji su pre nekoliko godina bili veoma popularni. S‘vemena na vreme su se ponovo vraćali u modu. Ove jeseni biće u trendu. Izaberite klasične modele u neutralnim bojama koje će se lepo uklopiti uz ostatak garderobe. Predlažemo vam jednobojne modele u maslinasto zelenoj, crnoj, sivoj ili zelenoj boji. Mogu biti šuškave i sa dva lica tako da su dobar izbor za kišne dane. Odlično stoje uz midi suknje i čizme do članka.

Kožni trench mantili

Izbor nije kompletan ako nema kože i trench mantila, a ovde se radi o njihovom spoju. Kožni trench mantili su bili u modi tokom proleća, ali nosiće se i na jesen. Na proleće su se nosili mantili u svetlim bojama poput žute, zelene, crvene. Ove jeseni vraćamo se neutralnim nijansama kao što su crna, braon, siva. Takođe su zanimljivi i traženi trench mantili od sjajne kože koji deluju veoma skupo i glamurozno. Najčešće su midi, mada mogu biti i maksi dužine. Ako su maksi dužine onda ih obavezno kombinujte uz duge haljine jer izgledaju ženstveno i prelepo.

Kaput sa dvostrukim reverima

Radi se o kaputima različitih dužina koji imaju savijena oba revera. Reveri su tu više kao modni detalj mada ih možete u zavisnosti od modela podići i dodatno se ugrejati po potrebi. Ispod ovih kaputa lepo stoje rolke, a možete i neki originalni broš staviti na rever jer to je njegova prvobitna funkcija da bude nakićen ordenjima časti. Možete izabrati kamel kaput koji će uvek biti u modi ili neki kraći oversazed karirani model koje poznate ličnosti i u svetu i kod nas rado nose jer deluju glamurozno.