Nijedan outfit, a pogotovo zimski se ne može zamisliti bez odgovarajućih modnih detalja. Modni detalji su tu da bi Vas ugrejali, ali i ulepšali celokupni izgled. Zimski modni detalji su uglavnom svake godine isti i radi se o kapama, šalovima, rukavicama, čizmama. Ovoga puta Vam predlažemo da pogledate koji su modeli već pomenutih aksesoara najpopularniji ove zime.
1.    Rukavice
Ove zime nose se podjednako kako pletene tako i kožne rukavice. Rukavice će pre svega zaštititi ruke od hladnoće i vetra koji dovode do sušenja i pucanja kože. Ako su Vam kaputi i jakne uglavnom u tamnijim i neutralnim bojama onda slobodno izaberite rukavice u jarkim bojama ili sa ukrasima koji će na pravi način ulepšati Vaš monotoni zimski outfit.


2.    Šalovi
Šalovi su najvažniji modni detalj tokom hladnih zimskih meseci. Sa njima ćete se osećati toplo i prijatno čak i usred mećave. Ove sezone najprisutniji su karirani šalovi u svim mogućim kombinacijama boja. Ali ako želite da postignete elegantniji i glamurozniji izgled onda birajte krznene šalove koji su takođe popularni ove zime.


3.    Kape
Mnoge dame ne nose kape već kada je baš potrebno zadovolje se kapuljačama koje već postoje na jaknama ili kaputima. Međutim, kape mogu zaista da ulepšaju svaki Vaš outfit, samo je potrebno da izabere onaj model koji odgovara Vašem licu i stilu odevanja.Za ženstveniji i šik izgled birajte vunene šešire sa širim obodom. Dok za jednostavniji i kežual stil dovoljne su Vam pletene kape koje dolaze u raznovrsnim modelima i bojama tako da ima za svačiji ukus po nešto.

4.    Gumene čizme
Po snegu i ledu nije preporučljivo nositi čizme sa štiklom, kao i od nekog nežnijeg materijala. Najbolja obuća za takvo vreme jesu gumene čizme. Ove čizme danas postoje u različitim modelima i bojama tako da se mogu lepo uklopiti kako uz klasične tako i uz elegantnije komade odeće.


5.    Funkcionalne torbe
Iako se većina torbi može nositi u različitim godišnjim dobima ipak postoje neke koje više odgovaraju hladnim zimskim mesecima. To su pre svega kožne torbe i rančevi u kojima ima dovoljno mesta za sve ono što Vam je potrebno kada zimi izlazite iz kuće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име