Osmišljavanje odevnih kombinacija može da bude zabavno jer svaka dama želi da izgleda lepo i da pleni svojim stilom odevanja. Međutim, ako nemamo vremena za kombinovanje ili ideju šta da obučemo onda nam je potrebna neka jednostavna i uvek dobitna kombinacija za koju će nam biti dovoljno i ono što već imamo u garderoberu. Na sreću postoji više takvih kombinacija koje uvek upale, a mi Vam predstavljamo neke od njih.
1.    Lagana duža bluza i uske pantalone
Kada ne znate šta da obučete onda uparite elegantnu i laganu dužu bluzu sa svojim omiljenim uskim farmerkama ili helankama i spremni ste za izlazak. To može biti klasična košulja sa dugmićima ili bluza od laganog materijala, pa čak i tunika. Uz ovu kombinaciju od obuće najbolje stoje čizmice do članka, baletanke ili sandale sa kaiševima.


2.    Crno bela boja
Ovo je klasična kombinacija koja će se uvek nositi jer odmah upali. Ove dve boje u paru možete nositi kako u svim prilikama tako i u svim godišnjim dobima. Crnu i belu boju možete kombinovati  na bezbroj načina sve u zavisnosti od Vaše inspiracije.


3.    Crop top i suknja sa visokim strukom
Uz crop top bluze možete nositi suknje sa visoko podignutim strukom. Dužina suknje je čisto Vaš izbor. Ovo je dobra kombinacija kojom možete malo da zagolicate maštu, a da pritom ne izgledate vulgarno i napadno.


4.    Prugasta bluza i farmerke
Prugaste bluze i farmerke su provereno dobitna kombinacija koju možete nositi tokom cele godine. Takođe radi se o komadima odeće koji se svuda mogu kupiti. Ove sezone su u trendu raznobojne pruge, ali naravno uvek možete izabrati one klasične crno bele ili teget bele.

5.    Blejzer i šortc
Na blejzer obično gledamo kao na deo poslovne odeće. Međutim, kao deo street style ovaj elegantni komad odeće se odlično slaže sa šortcem. Izgledaćete seksi, a opet ne previše napadno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име