Stigla je Nova 2017 godina koja će nam kao i predhodne doneti puno novih i interesantnih trendova. Sada kada se odmaramo od dočeka pravo je vreme da pogledamo šta će se, po mišljenju modnih stilista, najviše nositi tokom januara 2017 godine.
1.    Rolke
Pored crne i bele rolke koje su najzastupljenije jer se najlakše kombinuju sa drugom garderobom nosiće se i rolke u drugim bojama kao i od različitih materijala. Pletene džemper rolke su naročito zanimljive jer su udobne i tople i samim tim su idealne za januar kao deo slojevitih kombinacija. Rolke mogu biti i sa printom, a  često se kombinuju i sa većim ogrlicama.


2.    Bele pantalone
Bela boja je postala izuzetno popularna tokom zime poslednjih nekoliko godina. Ovog januara na scenu stupaju bele pantalone. S’obzirom da se radi o boji koja ide uz sve ove pantalone možete nositi na najraznovrsnije načine kao i u svim prilikama od kežual preko poslovnih do svečanih.


3.    Tople zimske jakne
Kada nastupe ledeni zimski dani nema ništa bolje od tople zimske jakne. To se pre svega misli na perjane i slične jakne. Ove jakne mogu biti različitih dužina i modela i lepo se mogu uklopiti sa ostalim komadima odeće.


4.    Pleteni šal
Pleteni šalovi su must have modni detalj za zimsku sezonu. Mogu se naći u raznovrsnim stilovima i bojama i zato je poželjno da ih imate više. Najsigurnije je birati šalove koji odgovaraju ostatku Vaše odeće mada se uvek možete opredeliti i za neke upadljivije boje i printove i na taj način osvežiti celokupni outfit.

5.    Moher džemperi
Moher džemperi su prepoznatljivi po mekanom i nežnom materijalu koji podseća na krzno. Mogu se naći u raznovrsnim stilovima i bojama tako da ima za svačiji ukus po nešto. Lepo se slažu sa ostalim komadima odeće od farmerki, preko helanki do suknji. Sa njima ćete uvek postići elegantan i sofisticiran izgled.


6.    Udobne čizme
Za ledene i snežne januarske dane biće Vam potrebne udobne i tople zimske čizme. Čizme bi trebalo da Vas zaštite od hladnoće, klizanja po ledu, ali i da izgledaju lepo i moderno. Za kišu su najbolje gumene čizme, za sneg zimske čizme, a kada je suvo možete nositi svoje omiljene kožne čizme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име